GENEL - 27 Nisan 2012 Cuma 19:34

BAŞBAKAN ERDOОAN, SANATÇI SERTAB ERENER VE MİLLİ DALGIÇ ŞAHİKA`YI KABUL ETTİ

A
A
A
BAŞBAKAN ERDOОAN, SANATÇI SERTAB ERENER VE MİLLİ DALGIÇ ŞAHİKA`YI KABUL ETTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sanatçı Sertab Erener ile milli dalgıç Şahika Ercümen`i kabul etti.
Başbakan`ın Dolmabahçe Çalışma Ofisindeki kabulünden sonra bir açıklama yapan sanatçı Sertab Erener, "Şahika`nın dünya rekorundan sonra bir türlü fırsat bulamadığımız bu buluşmayı yaptık. Çünkü sağlığı nedeniyle ara verdi görüşmelere, biliyorsunuz. Ama bugün Şahika ile bir görüşme yaptılar; çok da olumlu, çok da güzel geçti. Bir sonraki rekoru için güzel haberler var. Gerçekten zorlu bir iş yapıyor. Rekor denemesinde Mısır`a gittik. O yüzden 100, daha zor bir deneme. Yeni hedefinde yanında olacağım"
dedi.
Milli dalgıç Şahika Ercümen ise, "2011`de üç tane dünya rekoru kırılmıştı. Ve bundan sonra da Başbakanımızla bu sevinci paylaşma fırsatı bulduk. Bundan sonra da dünya rekoru denemelerim devam edecek. Ülkemizin adını duyurmaya devam edeceğiz. O yüzden devletin ve kendilerinin desteğini istedim. Çok olumlu karşıladılar ve bundan sonraki rekor denemelerimde destek olacağının sözünü verdiler" şeklinde konuştu.
Yeni dünya rekoru denemesinin de haberini veren Ercümen, "Bu destek sözünü aldıktan sonra çalışmalarıma bugünden itibaren daha sıkı bir şekilde başlayacağım ve 6-8 ay sonrasında yeni bir dünya rekoru deneyeceğim. Bu sefer çok daha derin olacak. 100 metrenin altından dalışlar yapacağım" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir