POLİTİKA - 28 Nisan 2012 Cumartesi 19:59

BAKAN FATMA ŞAHİN, PARTİLİLERE SESLENDİ

A
A
A
BAKAN FATMA ŞAHİN, PARTİLİLERE SESLENDİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, partisinin il başkanlığında partililere seslendi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Adıyaman`daki temaslarının son durağında, AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı`nı ziyaret etti. Bakan Şahin; Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, AK Parti İl Başkanı Av. Halil Fırat, Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, İl Genel Meclis Başkanı Nemci Baykan, Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş ve Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Güzel başta olmak üzere çok sayıda partili tarafından çiçeklerle karşılandı.
İl Başkanı Av. Halil Fırat, yaptığı açılış konuşmasında, kentte yaptıkları hizmetler hakkında bilgi vererek, Bakan Fatma Şahin`i Adıyaman`da ağırlamanın sevincini yaşadıklarını söyledi.
Bakan Fatma Şahin, bu milletin Rahmetli Aydın Menderes ve Turgut Özal gibi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ekibine de "Allah razı olsun" dediğini ifade etti. Şahin, "Bu fani dünyada hoş seda bırakmak, eser bırakmak, çocuklarımızın daha iyi yaşayacağı bir Türkiye`yi bırakmak için yola çıktık. Onurumuzla ve şerefimizle millete hizmet etme yolculuğuna alnımız ak, başımız dik gidiyoruz. Dünya siyasi tarihinde böyle bir şey yok. 10 yıl sonra milli irade arkamızda, biz sıktığımız elde, baktığımız gözde on yıl
önceki enerjiyi görüyoruz. `Umut AK Parti, değişim AK Parti, gelecek AK Parti` diyor millet. Ayağımızdaki bütün prangaları, omzumuzdaki bütün yükleri atacağız. Bugün Avrupa Birliği standartlarında kişi başına düşen milli gelir 20 bin, 30 bin dolar ise, benim insanımın onların yaşadığı seviyeyi hak etmesiyle ilgili hiçbir eksiği yok. Bizim zeka seviyemiz de, potansiyelimiz de onlardan ileri. En büyük sorunumuz, devletle milletin birbiriyle kaynaşmamasıydı. Ankara başka konuşuyordu, Anadolu, Adıyaman başka
konuşuyordu. Onların derdi başkaydı, Anadolu halkının derdi başkaydı. Halk aş, iş ekmek diyordu, öbür taraf koltuk derdindeydi. Ama şimdi kaderiniz kaderimizdir diyoruz, sorununuz sorunumuzdur diyoruz, sevincimiz sevincimizdir diyoruz. Sizin burada nasıl bir sorununuz var ise, Ankara aynı sorunu bütün yüreğiyle hissediyor" dedi.
Konuşmaların ardından Bakan Fatma Şahin`e çeşitli hediyeler verildi. Bakan Şahin, buradan Şanlıurfa`ya doğru yola çıktı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir