DÜNYA - 29 Nisan 2012 Pazar 16:39

AKHİSAR BELEDİYE, DENİZLİ`DEN GALİBİYETLE DÖNÜYOR

A
A
A
AKHİSAR BELEDİYE, DENİZLİ`DEN GALİBİYETLE DÖNÜYOR

Akhisar Belediye Gençlikspor Denizlispor`u deplasmanda 3-2 yenerek Süper Lig yolunda önemli bir virajı daha kayıpsız geçti.
Sıcak havada oynanan maçta Akhisar Belediye Gençlikspor ilk yarısı 1-1 biten maçın sonunda 3-2`lik galibiyetle puanını 57`ye çıkararak son iki haftaya iddiasını sürdürerek girdi. Maçtan sonra Akhisar Belediye Gençliksporlu futbolcular galibiyeti taraftarlarıyla paylaşırken, Denizlisporlu taraftarlar ile bazı futbolcular arasında tartışmalar yaşandı.
Akhisar Belediye Gençlikspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, zor bir maç oynadıklarını belirterek, "Çok güzel bir maç oldu. Son haftalarda en iyi oynayan takımı ile karşılaştık. İyi bir mücadeleyle maçı kazandık. Bizim için çok önemli bir maçtı. Son haftalarda iyi oynamamıza rağmen istediğimiz sonuçları alamıyorduk. Zor bir virajı geçtik. Son iki haftayı kazanarak Süper Lige çıkmak istiyoruz. Denizlispor`a başarılar diliyorum" dedi.
Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, mağlubiyetten dolayı çok üzgün olduklarını belirterek, "Amacımız az da olan Play-off şansımızı sürdürmekti. Karşımızda iyi bir takım vardı. Oynadığı futbolla olduğu yeri hakeden bir takım. Bugün çok basit goller yedik. Biz üzülüyoruz mağlup olduğumuz için. Son haftalardaki iyi sonuçları sürdürmek istiyorduk. Bugün taraftarlarımızın oyunculara gösterdiği tepkiye üzülüyorum. Futbolcularım küme düşme hattından takıma bugüne getirdiler. Böyle bir tepki gelmesi beni
çok üzdü. Oyuncularım aslan gibi insanlar. Kaybetmekten daha çok bu tepki bizi üzdü. Denizli şehri bunları oturup düşünmesi lazım. Oyuncularım gururlu ve şerefli insanlar. Kendilerine yapılan küfürleri haketmiyorlar. Bu takım gurur duyulacak bir takım çünkü aylardır para almayan oyuncular elinden geleni yapıyor. Mağlubiyete rağmen bu tepkiye haketmiyorlar. Gelen bu tepkileri kendi üzerime alıyorum. Onlara yapılan her küfür bana yapılmıştır. Bu yüzden çok kırgınım" dedi.
Denizlisporlu futbolcu Fatih, "İyi mücadele ettik ama istediğimizi alamadık. Kazanmak için oynadık. Oyuna iyi başladık ama sonuna getiremedik. Mağlup olduğumuz için üzgünüz. Bu takım Süper lige layık. Taraftarlar bugüne kadar hep takıma sahip çıktı ama bu hafta niye tepki gösterdiler onu anlamıyorum. Biz teknik heyet ve futbolcularıyla gururlu insanlarız" dedi.
Akhisar Belediye Gençlikspor futbolcusu Anıl, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Sahada elimizden geleni yaptık. Eksik oyuncularımız vardı ancak oynayan herkes üzerine düşeni yaptı. Çok muhteşem bir yönetimimiz var ve hem yanımızdalar. Onlara galibiyeti hediye ediyoruz. Rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyip 2 maçı kazanıp Süper Lige çıkmak istiyoruz"
Akhisar Belediye Gençlikspor futbolcusu Ahmet Cebe, "Benim için ayrı bir önemi olan bir maçtı. Güzel bir maç oldu. Rakibimiz iyi pas yapan bir takım ve biz ona göre oynadık. Bizim için ilaç gibi bir galibiyet aldık. Geride kalan 2 maçı kazanıp, Ege`den Süper Ligde bir takım olmak istiyoruz" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir