GENEL - 01 Mayıs 2012 Salı 09:30

YURTTA HAVA DURUMU

A
A
A
YURTTA HAVA DURUMU

Öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde Isparta, Burdur, Denizli ve Toroslar mevkii ile Antalya, İzmir, Aydın ve Muğla`nın iç kesimlerinde bahar mevsimine uygun, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor. Marmara`nın doğusu ile Karadeniz kıyılarında bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü`nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgar, genellikle doğu ve kuzeydoğulu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı bulutlu 28
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde kuzey ve doğu kesimleri yer yer sisli 23
İzmir: Genellikle parçalı bulutlu, öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde iç kesimleri çok bulutlu ve yerel olmak üzere kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28
Adana: Genellikle parçalı, öğleden sonra ve akşam saatlerinde iç kesimleri çok bulutlu 34
Antalya: Parçalı zamanla çok bulutlu, , öğleden sonra ve akşam ilk saatlerde iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27
Samsun: Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 17
Trabzon: Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli 17
Erzurum: Parçalı bulutlu 22
Van: Parçalı bulutlu 18
Diyarbakır: Parçalı bulutlu 28
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Galatasaraylı Sporcular Derneği’nin dayanışma yemeği düzenledi Galatasaraylı Sporcular Derneği, birlik ve beraberlik mesajı vermek adına dayanışma yemeği düzenledi. Şişli’de bir otelde düzenlenen organizasyona, Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkanı Levent Nazifoğlu, Galatasaray eski başkanlarından Alp Yalman ile Burak Elmas, sarı-kırmızılı kulübün eski ikinci başkanlarından Ergun Gürsoy, Divan Kurulu eski Başkanı İrfan Aktar, mevcut Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Metin Ülgen ve oyuncular ile davetliler katıldı. Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkanı Levent Nazifoğlu, burada yaptığı konuşmada, “Bu gece, futbolla ilgili önümüzdeki çok önemli maçlarda bütün camianın bir arada olduğunu göstermek için yapılan bir gecedir. Galatasaray Kadın Futbol Takımı’nın da bu hafta sonu maçı var. Kazandıkları takdirde ilk kez şampiyon olacaklar ve direkt Şampiyonlar Ligi’ne katılacaklar. Takımın bu maçı kazanmasını istiyoruz" dedi. Nazifoğlu, konuşmasının ardından Galatasaray eski başkanlarından Alp Yalman ile Burak Elmas’a, sarı-kırmızılı kulübün eski ikinci başkanlarından Ergun Gürsoy’a, Divan Kurulu eski Başkanı İrfan Aktar’a, mevcut Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan’a, Galatasaray Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Metin Ülgen’e ve oyunculara desteklerinden ötürü plaket takdim etti.