DÜNYA - 02 Mayıs 2012 Çarşamba 17:53

GAZİANTEPSPOR`DA GALİBİYET SEVİNCİ

A
A
A
GAZİANTEPSPOR`DA GALİBİYET SEVİNCİ

Spor Toto Kupası B Grubu 4. hafta maçında kendi sahasında Medical Park Antalyaspor`u konuk eden Gaziantepspor, sahadan 3-1`lik galibiyle ayrıldı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Rakip takımı tebrik ederim. Oyuncular için bu tür maçlar zordur. Özellikle lig bittikten sonra her hafta aynı şeyi söylemeye çalışıyoruz ama bir anlamda da verilen görevi iyi bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. Kolay değil tabi. Bakıldığında rakip bugün bizden daha istekliydi. Biz oyuna o anlamda çok iyi başlayamadık. Maçın başında ve ilk devrede gol yememiz bizi oyunun biraz dışına attı. İkinci
yarı o anlamda biraz daha derli topluyduk. 2-1`i yakaladık. 2-2`yi de yakalayabilirdik pozisyonlarımız vardı ama başaramadık. Neticesinde her şey lehimize giderken, frikikten bir gol yedik. Neticede 3-1 mağlup olduk. Her maçtan sonrada puan durumu değişiyor bu gurupta. Çok enteresan. Önümüzde iki tane maçımız var. Kayseri ve Gençlerbirliği gibi. En azından bunları kazanıp bu süreci tamamlamak istiyoruz. Hem oyuncuları hem de rakibi temiz bir futbol adına tebrik ediyorum" dedi.
Oyuncuların güzel oynadıklarını ve pozisyonları değerlendirdiklerini hatırlatan Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Biz bu turnuvayı daha çok A2 ve oynatmadığımız oyuncuları görme açısından çok faydalı olacağını umduğumuz için farklı bir kadroyla başlamıştık. Ama rakiplerimizin ideal 11`e yakın kadrolarla gördükçe artık bizde bu maça 4-5 tane oyuncuyu çağırıp en azından gençlerin ve oynatmadığımız oyuncuların direnç güçlerinde zevk bırakmama adına bu oyuncularla birlikte oynadık. İyi bir maç
oldu. Özellikle ilk 45 dakika açısından mükemmel bir ikinci gol var. Yapılış, hazırlanış ve gol atılış bakımından ilk 45 dakika takımımız adına iyiydi. İkinci yarı vasat oynadığımız bir maç ama haklı aldığımız bir galibiyet var. Bundan sonra kalan maçlarımızı da en iyi şekilde tamamlayacağız" dedi.
Galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyleyen Gaziantepspor oyuncuları Tufan ve Serdar, bundan sonraki süreçte de mücadelelerini sürdüreceklerini belirttiler.
Gaziantepspor`un çok iyi bir futbol sergilediklerini dile getiren Medical Park Antalyaspor oyuncuları Janda ve Radeljic ise rakip takımı tebrik ettiklerini kaydettiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun 7 yıl önce elleriyle yaptıkları ev kül oldu Samsun’un Bafra ilçesinde 7 yıl önce kendi elleriyle yaptıkları evleri çıkan yangında küle dönen aile, destek bekliyor. Bafra’nın Ozan Mahallesi’nde 8 Mayıs’ta meydana gelen yangında evi tamamen küle dönen Gülay ve İsmail Demir çifti, o gün yaşadıklarını anlattı. Yangında 7 yıl önce yaptıkları evin tamamen kül olmasına üzülen aile, 3 çocuklarıyla birlikte hayvanlarına bakmak için yan tarafta derme çatma inşaatta hayat mücadelesi veriyor. Şu anda gelen yardımlarla ayakta kalmaya çalışan aile, bir an önce evlerine tekrar kavuşmak için kolları sıvadı. Desteklerle hayvanlarının başında kalan aile, umutlarını kaybetmediklerini belirterek, evlerini eski haline getirmek için AFAD’dan ve yardımseverlerden gelecek desteği bekliyor. Yangın günü evde tek başına olduğunu aktaran İsmail Demir, eşinin ve çocuklarının evde olmamasına sevindiğini belirterek birden ne yapacağını şaşırdığını aktardı. Ahırda hayvanları olduğunu aktaran Demir, evde bidonlarda benzinlerin olduğunu hatırlayınca onları dışarı çıkarmak için koştuğunu anlattı. Sonrasında komşuların yardıma geldiğini belirten Demir, komşular sayesinde hayvanları kurtardıklarını, kendisinin de dumandan etkilendiğini ifade etti. Olayı duyar duymaz Bafra’dan olay yerine gelen eşi Gülay Demir ise çok korktuğunu ve tek tesellisinin eşine ve hayvanlara bir zarar gelmemiş olması olduğunu ifade etti. 7 yıl önce büyük uğraşlarla tahtadan bir ev yaptıklarını söyleyen Gülay Demir, “Bir 7 yıl daha uğraşır tekrar evimizi yaparız. Yeter ki canımıza bir şey gelmesin” diye konuştu.