GENEL - 29 Şubat 2012 Çarşamba 14:08

İŞTAHLA LİMON YİYEN BEBEK ŞAŞIRTIYOR

A
A
A
İŞTAHLA LİMON YİYEN BEBEK ŞAŞIRTIYOR

Balıkesir’de, 9 aylık Buğra bebeğin limon yeme görüntüleri internetteki paylaşım sitelerinde tıklanma rekorları kırmaya başladı.
Balıkesir’in Edremit ilçesinde anne ve babasının çektiği ve internet ortamındaki video paylaşım sitelerinde yayınladığı 9 aylık Buğra Şenkökçü’nün limon yerkenki görüntüleri tıklanma rekorları kırıyor. Babası Kuzey Ege Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve annesi ev hanımı olan Buğra bebeğin iştahla limon yediğini görenler yüzlerini buruşturmaktan kendilerini alamazken, Buğra bebeğin limonu ısrarla yeme gayreti ise herkesi güldürüyor. Kendisinin limonu gördüğünde bile dişlerinin kamaştığını söyleyerek oğlunun
limonu iştahla yemesine şaşıran baba Serhat Şenkökçü, "Ben doğduğumdan beri limonu sevmem ve elime alıp yiyemem. Fakat eşim Müjgan Şenkökçü limonu çok sever. Oğlumuzun iştahla limon yemesi ve yüzünde oluşan ifadeleri yakınlarımızın görmesini istedik ve çektiğimiz videoyu internet ortamında paylaştık. Fakat görüntüler o kadar çok beğenildi ki, video paylaşım sitelerinde kısa sürede çok sayıda izlenme olduğunu gördük" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir