YEREL HABERLER - 29 Şubat 2012 Çarşamba 13:34

AYDIN 2. AMATÖR KÜME’DEKİ TAKIMLARIN İSİMLERİ DİKKAT ÇEKİYOR

A
A
A
AYDIN 2. AMATÖR KÜME’DEKİ TAKIMLARIN İSİMLERİ DİKKAT ÇEKİYOR

42 takımın mücadele ettiği Aydın 2. Amatör Küme’de yer alan bazı takımların isimleri dikkat çekiyor.
Amatör futbol severlerin takımlarının ismini okuduğunda veya söylediğinde yüzlerinde tebessüm oluşturabiliyor.
Çoğu sporcunun ve takımın sadece spor yapmak amacıyla oynadığı Aydın 2. Amatör Küme’de bazı ilginç isimler ve isimlerin açılımları şunlar:
Feslek Gelenbespor: Buharkent ilçesinde yeni kurulan bir takım olan Feslek Gelenbespor, Feslek ve Gelenbe köylerinin bir araya gelerek oluşturuldu. Bu sezon sahaya ilk kez çıkan Feslek Gelenbespor, Aydın 2. Amatör Küme 1. Grup’ta mücadele ediyor. Feslek ve Gelenbe köylerinin takımı ligde oynadığı iki maçını da kazanarak iddiasını ortaya koydu.
Yamalakspor: Kuyucak’ın beldesi olan Yamalak’ın takımı olan Yamalakspor ismini yerleşim biriminden alıyor. Feslek Gelenbespor gibi lige hızlı başlayamayan Yamalakspor, oynadığı 2 maçta puanla tanışamadı.
Ataeymirspor: Karacasu’nun beldesi olan Ataeymir’in takımı.
Harlakspor: Sultanhisar’a bağlı Atça beldesinin eski bir mahallesinden ismini alan Harlakspor ligde oynadığı tek maçı kazandı.
Moralıspor: Germencik ilçesinin bir köyünün ismi olan Moralı’dan ismini alan Moralıspor’da ismiyle dikkat çeken takımlardan biri.
Yolboyuspor: Çine’nin bir köyü olan Yolboyu’ndan ismini alan Yolboyuspor iki maçta 0 puan çekti.
UZAYSPOR-
Aydın Merkez’in takımı olan Uzayspor’un ismi kulağa ilk geldiğinde şaşırtıyor. Ancak, geçen yıl kurulan Uzayspor, Kulüp Başkanı Ahmet Pazarçeviren’e ait işletmelerin adı. Gelçtiğimiz yıl, ligde ilk yılları olmasına rağmen büyük çıkış gösteren e şampiyonluğu kılpayı kaçıran Uzayspor, bu sezona da çok hızlı başladı. 2 maçta puan kaybetmeyen ve 13 gol atıp, 1 gol yiyen Uzayspor bu sezon işi son ana bırakmayacağa benziyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir