YEREL HABERLER - 01 Mart 2012 Perşembe 13:00

SİMAV ZİRAATTEN ÜYELERİNE UCUZ VE KALİTELİ ÇAY SATIŞI

A
A
A
SİMAV ZİRAATTEN ÜYELERİNE UCUZ VE KALİTELİ ÇAY SATIŞI

Kütahya Simav Ziraat Odası Başkanı Kadir Bütüner, üyelerine sertifikalı tohumluk, gübre ve ilaç satışının yanında şimdi de ucuz ve kaliteli çay satışına başladıklarını bildirdi.
Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından Rize’de özel bir işletme tarafından üretilen bir kilogramlık kaliteli siyah çayı kilosunu 12 TL’den Kışla Caddesi Mustafa Irmak Sokaktaki hizmet binasında satışa sunduklarını ifade eden Başkan Kadir Bütüner, üyelerine sertifikalı tohumluk, gübre ve ilaç satışından sonra şimdi de kaliteli çay satarak destek olmaya çalıştıklarını söyledi.
Çay satışından herhangi bir kar amacı gütmediklerini dile getiren Başkan Bütüner, “Üyelerimizin çoğu çay tiryakisi. Onlara birinci sınıf kaliteli ve sağlıklı siyah çayı piyasa değerinin çok altında bir fiyattan satıyoruz. Sattığımız çayın piyasa değeri 14 TL” dedi.
Üyelerinin satışa sundukları siyah çaya yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Başkan Bütüner, “Çiftçimize her alanda hizmet etmek bizim asli görevimiz” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bursa’da asayiş uygulaması: Aranan şahıslar yakalandı, uyuşturucu madde ele geçirildi Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde gerçekleştirilen geniş kapsamlı asayiş uygulamalarında aranan şahıslar yakalanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi, çok sayıda araç ve iş yeri denetlendi. Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde 12 ayrı noktada yapılan sabit asayiş uygulamasında 291 araç sorgulandı. Uygulamada 504 şahıs sorgulanmış olup, yoklama kaçağı olduğu tespit edilen 2 aranan şahıs yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe emniyet birimlerinin katılımıyla 24 farklı noktada sabit, hareketli yol ve umuma açık iş yeri uygulaması gerçekleştirildi. Yapılan yol uygulamalarında 2 bin 741 şahıs sorgulanırken 4 aranan şahıs yakalandı. Denetimler sırasında 1 şahıstan 0,41 gram kokain, 1 şahıstan ise 2,94 gram bonzai ele geçirilerek şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı. Ayrıca 1 şahıstan havalı tabanca ele geçirilirken, şahıs hakkında idari işlem uygulandı. Uygulamalar kapsamında bin 230 araç sorgulandı, 1 araç trafikten men edilirken 17 araca toplam 115 bin 800 TL idari para cezası kesildi. Umuma açık iş yerlerine yönelik denetimlerde ise 12 iş yeri kontrol edildi, 129 şahıs sorgulandı ve herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. Denetimler sonucunda 1 iş yerinin ruhsatsız faaliyet gösterdiği tespit edilirken, 5 iş yerine idari para cezası uygulandı. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin il genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik denetim ve uygulamalarının aralıksız devam edeceği bildirildi.