YEREL HABERLER - 02 Mart 2012 Cuma 12:02

TATBİKAT İLKÖĞRETİM OKULU’NDAN ÖRNEK ÇALIŞMA

A
A
A
TATBİKAT İLKÖĞRETİM OKULU’NDAN ÖRNEK ÇALIŞMA

Tatbikat İlköğretim Okulu, “Dengeli ve Sağlıklı Beslenme” konusu ile Sağlık Müdürlüğü’nce düzenlenen “Sağlık Kulübü Proje Yarışması”na katıldı.
Proje okul koordinatörü Osman Kanca başkanlığında, danışman öğretmenler Mevlüde Şahin, Ahmet Demir ve Kulüp üyeleri Ayşe Şule Poyraz, Cemre Su Uzun, Sude Naz Kanca, Asude Ebrar Hançer ve Zehra Betül Demir tarafından yürütülüyor. Proje kapsamındaki faaliyetlerle dengeli ve sağlıklı beslenme konusunda halkın farkındalık düzeyini artırarak, daha sağlıklı toplumlar oluşturulması amaçlanıyor.
Ülkemizde artan gelişmişlik düzeyi ile birlikte hastalık örüntüleri de değişime uğradığını belirten proje yöneticileri, “Beklenen yaşam sürelerinin uzaması, kronik hastalıklar ve risk faktörleri ile mücadeleyi zorunlu kılmıştır. Bu bağlamda yeni davranış oluşturmada hedef kitle olan öğrencilerin aktif katılımını sağlamak amacı ile İl Sağlık Müdürlüğü tarafından “Sağlık Kulübü Proje Yarışması” iki yıldır düzenlenmektedir ve her yıl düzenlenmesi düşünülerek geleneksel hale getirilmesi planlanmaktadır. Bu özgün ve gerçekten faydalı olan çalışmalarından dolayı emeği geçen tüm sağlık personeline teşekkür ederiz.” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir