GENEL - 05 Mart 2012 Pazartesi 10:55

MEHMET AKİF ERSOY TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

A
A
A
MEHMET AKİF ERSOY TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) ile Bakırköy Lisesi’nin birlikte düzenledikleri Mehmet Akif Ersoy etkinlikleri 2012 yılında da devam ediyor.
2011 Mehmet Akif Ersoy Yılı etkinliklerinde 17 toplantı gerçekleştirildi. 18. programda Prof.Dr. Ali Osman Özcan, "Safahat ve Eğitim" başlıklı bir konferans verecek.
Kırklareli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı ve İLESAM üyesi Prof. Dr. Ali Osman Özcan’ın, Algıdan Yoruma Yaratıcı Düşünce, Dönüşüm Çizgileri, Merakı Hapsetmek, Şeytanla Ekmek Bölüşmek isimli kitapları yayınlandı.
İLESAM İstanbul Şubesi Başkanı Cafer Vayni, 2012 ve 2013 yıllarında Mehmet Akif Ersoy’la ilgili etkinliklerin devam edeceğini, bu kapsamda 2012 yılında on ayrı program gerçekleştireceklerini söyledi.
Bakırköy Lisesi Müdürü Cengiz Tarbak da, bir yıl önce başladıkları etkinliklerin öğrencilerin davranış, düşünme, dinleme, yazma ve ifade kalitesini çok yükselttiğini somut olarak tespit ettiklerini, bunun için Mehmet Akif Ersoy’un ahlakı ve düşüncesine gençlerin sahip olması için her türlü fedakârlığı yapacaklarını ifade etti.
Konferansın, Bakırköy Lisesi Konferans Salonunda 5 Mart 2012’de saat 13.00’de başlayacağı bildirildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir