YEREL HABERLER - 05 Mart 2012 Pazartesi 16:10

TÜRKİYELİ YATIRIMCIYA KIBRIS’TAN DAVET

A
A
A
TÜRKİYELİ YATIRIMCIYA KIBRIS’TAN DAVET

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) İçişleri Bakanı Nazım Çavuşoğlu,
“Türkiye’den genel tüm yatırımcılara kapımız açık.” dedi
Bakan Çavuşoğlu, İskenderun Genç İşadamları Derneği’nin (İSGİAD) 17. kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı. Yelken Kulübünde düzenlenen gecede konuşan Bakan Çavuşoğlu, anavatanda olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türkiye ve KKTC arasında sosyal ve ekonomik ilişkilerin daha da gelişmesi için gayret gösterdiklerini ifade eden Çavuşoğlu, şöyle konuştu:
“KKTC’nin her anlamda gelişmeye ihtiyacı var. Bu anlamda bizler her türlü işbirliğine açığız. Türkiye’den gelen tüm yatırımcılara kapımız açık. İki ülke dün kardeşti, bugünde kardeş, yarında kardeş olacak. Türkiye’nin bizlere verdiği desteklerden ötürü teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız.”
İSGİAD Başkanı Gökhan Gökten ise dernek olarak her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını belirtti. Türkiye’nin ve yaşadıkları bölgenin kalkınması için gayret eden işadamları olarak istihdam yaratmayı amaçladıklarını belirten Gökten, “Dernek olarak birçok sosyal projeye imza attık ve atmaya da devam edeceğiz. İskenderun ve bölgemiz hızla bir gelişim sürecine girdi. Bu gelişmelere kayıtsız kalmamalı ve her zaman dayanışma içerisinde olmalıyız. Çünkü birlikten kuvvet doğar.” diye konuştu.
AK Parti Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar, MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, Kaymakam Ali İhsan Su, Antakya Belediye Başkanı Lütfi Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Atakaş Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş ve sivil toplum örgütü başkanlarının katıldığı gecede, derneğe yeni üye olan 16 girişimciye rozetleri takıldı.
Gecede sahne alan Pop Sanatçısı Nalan ise seslendirdiği şarkılarıyla konuklara keyif dolu dakikalar yaşattı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir