YEREL HABERLER - 06 Mart 2012 Salı 13:40

KOCASİNAN 1453 FETİH`TE

A
A
A
KOCASİNAN 1453 FETİH`TE

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, çağ açıp kapatan bir milletin tarihi gerçeklerini anlatan yapımlara destek verilmesi gerektiğini söyledi.
Belediye personelinin motivasyonunu ve performansını artırmak amacıyla çeşitli buluşmalar sağladıklarını vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, “Personelimizi ve meclis üyelerimizi aileleriyle birlikte sinema filminde bir araya getirdik. Tarihimizin şanlı destanlarından Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’un Fethini anlatan Fetih 1453’ü izleyeceğiz” dedi.
Başkan Bekir Yıldız, “Belediye olarak personelimizin ve ailelerinin kaynaşmasını sağlamak amacıyla bu tür etkinlikler yapıyoruz. Bu film de bana göre izlenmeye değer. Tarihimizi doğru anlatma gayreti güden filmlere çok ihtiyaç var. Türkiye’de bu gayretleri de yabana atmamak lazım. Tarihi doğru anlatmayla ilgili her türlü gayretin kendi gücümüzce, çabamızca destekçisiyiz. Hemşerilerimiz mutlaka bu filmi görsün isterim” diye konuştu.
Kocasinan Belediyesi’nin misafiri olarak ’Fetih 1453’ filmini izleyen meclis üyeleri ve belediye personeli, hem vizyondaki güzel bir filmi izlediklerini hem de aileleriyle bir araya gelip kaynaştıklarını dile getirdi. Meclis Üyesi Salih Özdemir, çok memnun olduklarını, bu tür etkinliklerin devamını beklediklerini belirtirken, Neslihan Sel Kırçıl, filmi heyecan verici bulduğunu ve çok duygulandığını ifade etti. Bir diğer bayan meclis üyesi Sümeyra Şahin de “Belediye personeli, meclis üyeleri ve ailelerinin tanışması açısından güzel bir fırsat oldu. Başkanımıza teşekkür ediyor, devamını bekliyoruz inşallah” ümidini dile getirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir