YEREL HABERLER - 11 Mart 2012 Pazar 13:32

KARAAĞAÇ’TA ŞAMPİYONLAR BAŞKAN EFETEKİN’İ ZİYARET ETTİ

A
A
A
KARAAĞAÇ’TA ŞAMPİYONLAR BAŞKAN EFETEKİN’İ ZİYARET ETTİ

Antalya’da düzenlenen Oryantiring Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon olarak memleketlerine dönen öğrenciler, Balıkesir’in Gömeç ilçesine bağlı Karaağaç beldesinde Belediye Başkanları Arif Efetekin’i ziyaret ettiler.
Ahmet Karakaş İlköğretim Okulu Müdürü Serkan Pekin, ve öğretmen Çimen Deniz Sarp ile şampiyon öğrencileri makamında kabul eden başkan Efetekin, her zaman başarılı sporcuların yanında olacağını söyledi. Karaağaç Ahmet Karakaş İlköğretim Okulu’nda 2 yıl önce başlatılan oryantiring çalışmalarında başarı sağlanırken, Antalya da düzenlenen Oryantiring Türkiye Şampiyonası 1. etap yarışmalarında da 10 yaş kızlarda 2 Türkiye birinciliği, 1 Türkiye üçüncülüğü ve 12 yaş kızlarda da takım halinde Türkiye dördüncülüğünün sahibi oldu.
Okul müdürü Serkan Pekin, belediye başkanı Arif Efetekin’e verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Başarılı sporcuların beldenin gururu haline geldiklerini bildiren belediye başkanı Arif Efetekin de, başarılı sporculara olan desteğinin devam edeceğini söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir