ASAYİŞ - 14 Mart 2012 Çarşamba 15:28

OTOMOBİL İLE KAMYON ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

A
A
A
OTOMOBİL İLE KAMYON ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Samsun’un Çarşamba ilçesinde otomobil ile kamyonun çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Orhan Bozdağ idaresindeki 53 AZ 737 plakalı otomobil ile, Yunus Gadiş’in kullandığı 55 K 9568 plakalı sebze yüklü kamyon, Ayvacık-Çarşamba karayolu Sefalı mevkiinde kafa kafaya çarpıştı. Kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü Orhan Bozdağ, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü Yunus Gadiş ise, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara MHP’den CHP’ye bayram ziyareti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, Kurban Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi’ni (CHP) ziyaret etti. Kurban Bayramı’nın ikinci gününde siyasi partiler arasındaki bayramlaşma mesaisi devam ediyor. Bu çerçevede MHP heyeti, bayram dolayısıyla CHP Genel Merkezine ziyarette bulundu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz başkanlığındaki heyeti, CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel başkanlığındaki heyet karşıladı. Burada koşan Yücel, her partinin Türkiye sorunlarının çözümü hakkında farklı önerileri olabileceğini dile getirerek, "Her konuda anlaşamayabiliriz, uzlaşamayabiliriz. Anlaşamadığımız yerde kavga etmeden, çatışmadan o diyaloğu sürdürmek bizim için çok kıymetli. Bizim kırmızı çizgimiz; vatanımız, milletimiz, bayrağımız, Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüdür. Onun dışında her konuda konuşabilir, tartışabilir ve uzlaşabiliriz diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ise, partiler arası farklı görüşler olmasına rağmen diyaloğun sürdürülmesi gerektiğini belirterek, "Söylediğiniz kırmızı çizgilerin tamamı bizim için de son derece kutsal, değerli kırmızı çizgilerimiz. Biz bu ülkenin birlik bütünlüğü, milli üniter devletinin korunması, anayasanın ilk 4 maddesinde tarif edilen cumhuriyetin şekli, başkenti ve milli marşı konularında elbette tavizsiziz. Bu konularda sizin de aynı şeyi düşünüyor olmanız bizim açımızdan son derece kıymetli. Biz bayrak inmesin, ezan dinmesin diye mücadele eden bir siyasi partiyiz. Gündelik siyaset içerisinde ayrı düşünebiliriz. Bunların hepsi aşılabilir. Asıl olan buradaki samimiyet. Samimi bir şekilde farklı anlamlar yüklemeden sürdürülebilir diyaloglar son derece kıymetli" değerlendirmesinde bulundu.