YEREL HABERLER - 14 Mart 2012 Çarşamba 11:52

SÖKE’DE TIP BAYRAMI KUTLAMALARI

A
A
A
SÖKE’DE TIP BAYRAMI KUTLAMALARI

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Söke’de Sağlık Grup Başkanlığı Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yaptı.
Çelenk sunum töreninde Söke Sağlık Grup Başkanı Dr. Ersev Kuyucu başta olmak üzere Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Kasım Çetin, Söke verem Savaş dispanseri Başhekimi Dr. Erdost Aydoğdu ve doktorlar bulundu. Çelenk sunumu sonrası saygı duruşu gerçekleştirildi.
14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Atatürk Anıtı’na Çelenk sunumu gerçekleştiren heyet daha sonra İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer’i makamında ziyaret etti. Günün anlamına ilişkin mesaj veren Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Hükümetin son yıllarda sağlık alanında devrim niteliğinde çalışmalara imza attığını söyleyerek; “Sosyal devlet olmanın gereği çok uzun yıllar önce çözülmesi gereken sorunlar son yıllarda çözüm noktasına geldi. Bakanlık il il, ilçe ilçe sorunları yerinde tespit ederek başarılı uygulamalara imza attı. Elbette ufak tefek sıkıntılar olacaktır ancak bu sıkıntılar işleyiş sırasında çözüme kavuşturuluyor” dedi.
Söke’de sağlık kurumlarının başarılı çalışmalar ortaya koyduğunu özellikle devlet hastanesinin Kuşadası, Didim, Davutlar, Güzelçamlı gibi sahil şeridine de hitap ederek bölge hastanesi fonksiyonunu yerine getirdiğini belirten İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer; “Görebildiğimiz ve elimizden gelen sıkıntıları çözüyoruz. Ancak uzman hekim açığı gibi sıkıntılarımız da var. Bunlar içinde girişimlerde bulunuyoruz” dedi.
Son yıllarda sağlık alanında güzel yatırımların yapıldığını, devlet ve özel sağlık kuruluşları sayısı artan Söke’nin sağlık kenti olacağına inandığını ifade eden Kaymakam Demirezer; “Söke sağlık alanında iyi bir konumda inşallah daha iyi bir konuma gelecek” dedi.
Başarılı çalışmalarından dolayı Söke Sağlık camiasına teşekkür eden İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, tüm sağlık camiasının Tıp Bayramı’nı kutladı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir