GENEL - 15 Mart 2012 Perşembe 10:41

5 GÜN SONRA HAYAT MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

A
A
A
5 GÜN SONRA HAYAT MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Antalya’nın Alanya ilçesine balık avı malzemeleri satmaya gelen ve 5 gün önce geçirdiği tek taraflı trafik kazasında ağır yaralanan 50 yaşındaki Osman Çimen, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, 10 Mart’ta Alanya’dan Serik’e balık av malzemesi satışından dönen Osman Çimen (50), Konaklı beldesi çıkışında aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek benzin istasyonuna girdi. Çalışanlar tarafından sıkıştığı otomobilden çıkartılan Çimen, ambulansla Alanya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çimen, tedavi gördüğü yoğun bakım servisinde 5’nci günde hayatını kaybetti. Hastane morgundan alınarak Alanya Belediye Mezarlığı Morgu’na kaldırılan Osman Çimen’in cesedi üzerinde savcılık
tarafından otopsi yapıldı. Osman Çimen’in cenazesi otopsi sonrası ailesi tarafından teslim alınarak toprağa verilmek üzere Serik’e götürüldü.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Kardan dolayı mahsur kalanlara kumanya desteği Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara kumanya desteği yapıldı. Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara yönelik yardım çalışmalar, Van Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü koordinasyonunda aralıksız devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımın aksadığı güzergâhlarda mahsur kalan araçlarda bulunan vatandaşlara, AFAD arama kurtarma ekipleri ile Hayrat Arama Kurtarma ekibi tarafından gıda ve sıcak içecekten oluşan kumanya yardımı ulaştırıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla sahada görev yapan ekipler, ilgili kurumlarla koordineli şekilde çalışmalarını sürdürüyor. AFAD koordinesinde; emniyet, jandarma, karayolları, Kızılay, belediye ekipleri ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalarda, vatandaşların can güvenliği öncelikli tutuldu. Olumsuz hava şartlarının etkisini sürdürmesi nedeniyle ekipler 7-24 görevinin başında. Yetkiler tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşların zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, yapılan meteorolojik ve resmi uyarıları dikkate almaları ve güncel yol durumunu takip etmeleri konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Karla mücadele ve yardım çalışmalarımız hava şartları normale dönene kadar kesintisiz şekilde devam edecektir" denildi.