YEREL HABERLER - 18 Mart 2012 Pazar 15:27

ÖZEL KUŞADASI HASTANESİ 15 YAŞINDA

A
A
A
ÖZEL KUŞADASI HASTANESİ 15 YAŞINDA

Kuşadası’nın ilk özel hastanesi 15 yaşına girdi. Özel Kuşadası Hastanesi’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen gecede, hastane çalışanları hem eğlendi, hem de stres attı.
Gecede ayrıca,3 yıl önce geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Özel Kuşadası Hastanesi’nin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Serdar Eranıl ve eşi Esma Eranıl da anıldı.
Tusan Otel’de gerçekleştirilen geceye davetlilerin yanı sıra yanı sıra, Özel Kuşadası Hastanesi yönetim kurulu üyeleri ve Hastane Başhekimi Öztekin Yüce ile hastanede görev yapan doktorlar, ve tüm sağlık çalışanları aileleriyle birlikte katıldı. Kuruluş yıldönümünü kutlayan hastane çalışanları canlı müzik eşliğinde unutulmaz bir gece yaşadı. 15. kuruluş yıldönümü nedeniyle hazırlanan 15. yıl pastası ise yönetim kurulu üyeleri ve hastane yetkilileri tarafından kesilerek, davetlilere dağıtıldı.
15. yılını kutlayan Özel Kuşadası Hastanesi’nin Yönetim Kurulu üyesi Ayşegül Uysal, geride bıraktıkları 15 yılda sağlık alanında büyük atılımlar yaptıklarını belirterek, 15. yılı tıp bayramı kapsamında kutlamanın kendilerine ayrı bir gurur verdiğini söyledi. Kısa süre önce hastanenin tümüyle yenilendiğine dikkati çeken Ayşegül Uysal, hem kadro hem de ekipman olarak daha da güçlendiklerini kaydetti. Özel Kuşadası Hastanesi Başhekimi Öztekin Yüce ise 15. Yılı kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirtirken, hastanede 15. Yıllarını dolduran 11 doktora da onur plaketi verildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir