YEREL HABERLER - 19 Mart 2012 Pazartesi 12:50

KBT `HACIYATMAZ`I SAHNELEMEYE DEVAM EDİYOR

A
A
A
KBT `HACIYATMAZ`I SAHNELEMEYE DEVAM EDİYOR

Kepez Belediye Tiyatrosu (KBT) Cevat Fehmi Başkut’un yazdığı, Abdullah Sürekli’nin yönettiği iki perdelik ’Hacıyatmaz’ adlı oyunu Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde sahnelemeye devam ediyor.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün daveti üzerine oyunu Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Hasan Subaşı, Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt, Kalekapısı Esnafları Güçlendirme ve Kalkındırma Derneği, Altınova Sanayici ve İş Adamları Derneği temsilcileri ile gazeteciler de izledi.
Oyunun sonunda sahneye çıkan eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Hasan Subaşı, KBT Genel Sanat Yönetmeni Abdullah Sürekli’yi ve oyuncuları, başarılı performanslarından dolayı kutladı. Hasan Subaşı, "Erdem Bayazıt Kültür Merkezi, Kepez’e yakışan çok güzel bir tesis oldu. Kepez’in böyle bir tesise ihtiyacı vardı. Bu güzel eseri Kepez’e kazandırdığı için Başkan Tütüncü’ye teşekkür ederim. Kepez’e böyle bir eser kazandırılmasından dolayı çok mutlu oldum. Abdullah Sürekli ile 22 yıl önce beraber çalıştık. Bu güzel eserin içerisinde, KBT’nin oyuncuları ile bize keyifli bir gece yaşattığı için mutlu oldum” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir