GENEL - 20 Mart 2012 Salı 11:16

İKONCAN EDA TAŞPINAR, ÇANTA ŞEKLİNDEKİ PASTAYI KESMEYE KIYAMADI

A
A
A
İKONCAN EDA TAŞPINAR, ÇANTA ŞEKLİNDEKİ PASTAYI KESMEYE KIYAMADI

Bursa’da çanta tanıtımına katılan Eda Taşpınar, çantadan yapılan pastayı kesmeye kıyamadı.
"Tweety By Eda Taşpınar" markasının Türkiye’deki çanta ve kırtasiye lisans haklarına sahip olan Yaygan Çanta ve Eda Taşpınar, birlikte hazırladıkları koleksiyonun tanıtımını gerçekleştirdi. Koleksiyondaki çantalardan birinin modelinde yapılan pasta ise ziyaretçiler tarafından en az koleksiyon kadar ilgi gördü. Bütün detayları düşünülerek özenle yapıldığı görülen çanta şeklindeki pastayı Eda Taşpınar kesti.
"Tweety By Eda Taşpınar" çanta koleksiyonu 13 parçadan oluşuyor. Mayısta satışa çıkacak olan ve limitli sayıda yapılan denim koleksiyonunda sırt çantası, omuz çantası, i-pad çantası, postacı çanta ve cüzdan gibi ürünlerin yer alıyor. Tweety’nin farklı pozlarıyla 8 ayrı tasarımdan oluşan shopping bag koleksiyonu da satışa çıktı.
Yaygan Çanta, Bursa’da As Merkez Outlet’te hizmet veriyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Gemlik Belediyespor şampiyon oldu Bursaspor Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen ‘Bursa Cup Veteran Futbol’ turnuvasında Gemlik Belediyespor Veteran takımı şampiyon oldu. Bursaspor Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen turnuvada Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren’inde forma giydiği Gemlik Belediyespor Veteran Takımı şampiyon olarak tamamladı. Turnuvada Bulgaristan’dan gelen Bereo Stara Zagora takımı dördüncü, Güvenspor üçüncü, Bursaspor Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği ikinci, Gemlik Belediyespor ise birinci oldu. Turnuva sonrası Bursa’da ödül gecesi düzenlendi. Gecede Gemlik Belediyespor takımı kupasını Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’in elinden aldı. Özdemir: “Nilüfer Belediyesi olarak böylesine güzel bir spor etkinliğine ev sahipliği yapmak bizler için gurur verici. Nilüfer ilçesi, kültürün, sanatın ve sporun kenti. Bu turnuvaya katılan ve sportmenlik örneği gösteren tüm sporcuları kutluyorum. Ayrıca Gemlik Belediyespor takımını da turnuvayı şampiyon olarak tamamladıkları için kutluyorum.” dedi. Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren; “Bursa Cup Veteran Futbol Turnuvası” Bursa’nın en önemli spor organizasyonlarından bir tanesi. Bizde Gemlik olarak bu yıl bu turnuvaya katılmak istedik, çok da iyi yapmışız, çok güzel bir turnuva oldu. Turnuvayı şampiyon olarak tamamlamak ayrı bir mutluluk verdi. Tüm takım arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Biz sporun birleştirici gücüne inanıyoruz. Gemlik’te sporu hak ettiği yere taşıyacağız, bu şampiyonluk da sadece bir başlangıç. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
İstanbul İstanbul’da polise direnen şüphelilerle arbede kamerada: Asker kaçakları polise saldırdı Küçükçekmece’de yapılan uygulamada şüphe üzerine durdurulan şahıslar, polise zorluk çıkartarak direnmeye başlayınca ortalık karıştı. Şahıslardan biri polisi burnuna yumruk atarak yaralarken diğeri ise memura şarjörle saldırdı. Gözaltına alınan 4 şüpheliden ikisinin asker kaçağı olduğu ve araçta da bir miktar esrar ele geçirildiği ortaya çıktı. Yaşananlar ise kameralara yansırken, şahısların “uyuşturucu madde kullanmak” suçundan toplamda 9 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.Olay, dün öğle saatlerinde Küçükçekmece İstiklal Caddesi üzerinde meydana meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı motorize polis timi, cadde üzerinde uygulama yapmaya başladı. Bu sırada polis ekibi, şüphe üzerine 14 KJ 146 plakalı hafif ticari aracı durdurdu. Araçtan inmeleri sonrasında üst aramaları yapılacağı esnada polise direnmeye başlayan şahıslardan B.G., polis memuru S.A.’yı burnuna yumruk atarak yaraladı. Diğer şahıs C.K. da polis memuru O.B.’nin belindeki şarjörü alarak ona vurmaya başlayınca ortalık karıştı.Polisin burnuna yumruk atıp şarjörüyle saldırdılarPolis ekiplerinin müdahalesi sonucu B.G. ve C.K. ile birlikte U.K. ve S.G., kelepçelenerek etkisiz hale getirildi. Ardından araç içerisinde yapılan aramada bir miktar tütüne karıştırılmış esrar maddesi ele geçirildi. Aramaların ardından hastanede sağlık kontrolünden geçirilen 4 şahıs, emniyete götürüldü. Emniyette “görevli memuru mukavemet” ve “uyuşturucu madde kullanmak” suçundan adli işlem yapıldı. Emniyette “uyuşturucu madde kullanmak” suçlarından toplamda 9 adet suç kaydı olan şahıslardan ikisinin asker kaçağı olduğu ortaya çıktı.