YEREL HABERLER - 21 Mart 2012 Çarşamba 14:20

GİRESUN PROF. DR. AHMET İLHAN ÖZDEMİR HASTANESİ BAŞHEKİMİ BAL`A YILIN BÜROKRATI ÖDÜLÜ

A
A
A
GİRESUN PROF. DR. AHMET İLHAN ÖZDEMİR HASTANESİ BAŞHEKİMİ BAL`A YILIN BÜROKRATI ÖDÜLÜ

Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Bal`a, Giresun`da yılın bürokratı ödülü verildi.
Hastanenin Konferans Salonu`nda gerçekleşen ödül törenine Giresun`daki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve hastane çalışanları katıldı. Ödüle layık görülen Başhekim Ahmet Bal, "Sağlık insan hayatındaki en kutsal hazine biz bu hazineyi koruyup üstesinden gelebilmek için 7/24 çok çalışmak zorunda olan meslek gruplarından bir tanesiyiz. Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki ekip arkadaşlarım ve sağlık çalışanları olarak sabırla, özveriyle hakikaten çok çalışıyoruz. Birçok şey yaptık ama daha yapacağımız çok şeyin olduğunu düşünüyorum. Bin 200 çalışana ve 52 milyon TL`lik bütçesiyle ilimizin en büyük kurumlarından biriyiz. Halkımızın bize güvenmesini ve gönül rahatlığı ile hastanemizi seçmelerini diliyoruz`` dedi.
Sivil Toplum Kuruluşları adına konuşan Giresun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ali Kara ise "Bu yılki çalışmalarımız sonucu Prof. Dr. Ahmet İlhan Özdemir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ahmet Bal ve ekibi bu ödüle layık görülmüştür`` diye konuştu.
Başhekim Ahmet Bal`a ödülünü,GESOB Başkanı Ali Kara, Giresun Mimarlar Odası Başkanı Serdar Demirkan, Giresun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bekir Bayram ve Gazeteci Cavit Özdemir birlikte verdiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir