YEREL HABERLER - 22 Mart 2012 Perşembe 15:04

"75 BİN ADET AОAÇ DİKME KAMPANYASI" DEVAM EDİYOR

A
A
A
"75 BİN ADET AОAÇ DİKME KAMPANYASI" DEVAM EDİYOR

Şanlıurfa`nın Karaköprü Belediyesi tarafından "75 Bin Adet Ağaç Dikme Kampanyası"nın çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik`in "Şanlıurfa yemyeşil bir kent olacak" sözünün ardından Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Orman Bölge Müdürü Halil Coşkun ile birlikte 2011 yılı sonbaharında Karaköprü Beldesinde "75 Bin Ağaç Kampanyası"nın startı verilmişti. Kampanya çalışmalarını yürüten Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelleri tüm hızıyla hedeflenen sayıya doğru ilerliyor. Yapılan ağaçlandırma çalışmalarını bizzat kendisi
yerinde inceleyen ve bazen de ağaç dikme işlemi gerçekleştiren Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz aslında sonbaharda Sayın Valimiz Celalettin Güvenç`in katılımı ile bizler ağaçlandırma seferberliğimizi başlatmıştık hedef 75 bin ağacımızı yakalayacağız. Zaten 75 bin ağacı hedef olarak koyduk. Bugün tabi ağaçlandırmanın da artık bahar olması sebebiyle son noktaya gelmiş durumda zamanlama açısından ama arkadaşlar gayet yoğun bir çalışma içersinde.
Karaköprü 2012 yılının ilk ağaçlandırma sezonunda 75 bin ağacı tamamlayacak. Asıl olan aslında vatandaşımızın daha estetik daha güzel caddeler daha güzel parklara kavuşmasıdır. Bugün ağaçları yerinde inceledik. Almış olduğumuz ağaçlarda kalite olarak en iyi ağaçlardır. Bu sebeple Karaköprü`ye hizmetin en güzeli yakışır park ve bahçeler müdürlüğü olarak da biz bu hizmeti gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum onlara başarılar diliyorum" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Avrupa Şampiyonası’nda Polisgücü Kadın ve Erkek takımları finalde Alanya ve Konya’da devam eden Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonası’nda kadınlar ve erkekler kategorilerinde Türkiye’yi temsil eden Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey Takımları, isimlerini finale yazdırdılar. Kadınlar Alanya’da erkekler ise Konya’da oynanacak olan final maçlarına odaklanırken Başkan Mehmet Kaplan final maçlarına Avrupa Şampiyonu olmak için çıkacaklarını ifade etti. Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Takımları şampiyonada finale yükseldi. Konya’da devam eden EuroHockey Club Challenge I-Men 2024’te İtalyan rakibi Tevere Erkek Hokey Takımı ile 5-5 berabere kalarak finale yükselirken Alanya’da rakipleriyle kıran kırana mücadele eden Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı, EuroHockey Club Trophy II-Women 2024’te Litvanya temsilcisi takımın kalesine gol yağdırarak 8-4’lük skorla finale adını yazdırdı. EuroHockey Club Challenge I-Men 2024’te final maçı için sahaya çıkacak olan Gaziantep Polisgücü Erkek Hokey Takımı’nın rakibi Hırvatistan temsilcisi olurken Kadın Hokey Takımı da İrlanda temsilcisiyle final oynayacak. Avrupa Şampiyonasını Alanya’da takip eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan alınan sonuçlandan duyduğu memnuniyeti dile getirerek her iki takımın da finale odaklandığını ifade etti. Kaplan yaptığı değerlendirmede “Yarın kadın ve erkek takımlarımız Avrupa Şampiyonluk kupasını almak için final maçlarına çıkacaklar. Zorlu geçen şampiyonada kazanan takımlarımız oldu. Hedefimiz yarın oynanacak maçlarda kadın ve erkek takımlarımızın Avrupa Şampiyonluk kupalarını bir kez daha Türkiye’ye kazandırmasıdır. Sporcularımızı ve teknik heyetimizi yürekten kutluyor yarın oynanacak final maçlarında başarılar diliyorum” dedi.