DÜNYA - 22 Mart 2012 Perşembe 20:55

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI

A
A
A
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turun son maçında Kayserispor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kadir Has Stadı`nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
Karşılaşma öncesi tüm futbolcular ve taraftar şehitler ve hayırsever Kayserili işadamı Kadir Has`ın ölümünün 5. Yılı için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
5. dakikada Umut`un ara pasıyla ceza alanına hareketlenen Kujovic`in vuruşu yandan auta gitti.
10. dakikada Ekrem`in yaklaşık 28 metreden kullandığı serbest atışta meşin yuvarlak üstten auta gitti.
24. dakikada Amrabat, orta alandan aldığı topu ceza yayına kadar sürdüğü topu sol çaprazdaki Kujvic`e verdi. Kujovic`in şutu üst direğe çarptı. Dönen topu savunma uzaklaştırdı.
24. dakikada ceza alan dışından sol kanattan Webo`nun kullandığı şut yandan az farkla auta gitti.
29. dakikada korner atışında topla buluşan Amrabat`ın çaprazdan şutu yandan az farkla auta gitti.
33. dakikada Amrabat`ın 25 metreden sert şutunu kaleci Oğuzhan iki hamlede topun hakimi oldu.
44. dakikada Amrabat ile duvar pası yapan ancak defansın araya girmesiyle tekrar topla buluşan Troisi`nin ceza alanı içinden şutu kaleci Oğuzhan`da kaldı.
STAT: Kadir Has
HAKEMLER: Serkan Çınar xx, Serkan Akal xx, Serhan Malkoç xx
KAYSERİSPOR: Navarro xx, Hasan Ali xx, Eren xxx, Khizanishvili xx, Troisi x, Amrabat xx, Riveros xx, Kujovic xx, Umut xx, Furkan x, Ahmet xx
YEDEKLER: Gökhan İlhan, Sefa, Diego Marvin, Nadir, Okay, Pekarik
TEKNİK DİREKTÖR: Şota Arveladze
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Oğuzhan xx, Can xx, Metin xx, Zeki x, Webo xx, Ekrem x, Doka xx x, Holmen xx, Taner xx, Silva Tom xx, Rızvan xx
YEDEKLER: Bahrem, İskender, Visca, Ömer Can, Marsin Kus, Gökhan Süzen, İbrahim Yılmaz
TEKNİK DİREKTÖR: Arif Erdem
SARI KART: Amabat (Kayserispor)
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Burdur Burdur’da yaşlı adamı gasp edip tartaklayan şüpheli tutuklandı Burdur’da sokakta yürüdüğü sırada yaşlı adamın gömleğinin cebinde bulunan cüzdanını ve telefonunu gasp edip tartaklayan şüpheli polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay sabah saatlerinde Şekerevleri Mahallesi eski gülyağı fabrikası önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre dolaşmak için evden çıkıp yolda yürüyüş yapan Halil T.(68) eski gülyağı fabrikası önüne geldiği sırada karşısından gelen M.A.(22) isimli şahıs, gömleğinin cebinde bulunan cüzdanı gasp etmeye çalıştı. Yaşanan arbede sırasında yaşlı adamın kafasına vuran ve yere düşürüp yaralayan M.A. yaşlı adamın cüzdanını ve telefonunu alıp olay yerinden kaçtı. Olayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Halil T. ambulans ile Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaşlı adamı darp ederek cüzdanını ve telefonunu çalan M.A. isimli şüpheli ise çok geçmeden yaşanan kovalamacanın ardından Burç Mahallesi Aşıklar Parkı civarında kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edilen M.A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken gasp ettiği Bin 900 TL para ve yaşanan kovalamaca esnasında düşürdüğü yaşlı adama ait cep telefonu sahibine teslim edildi.