YEREL HABERLER - 26 Mart 2012 Pazartesi 15:31

DİDİM TEB`TEN DİDİM TİCARET ODASI`NA ZİYARET

A
A
A
DİDİM TEB`TEN DİDİM TİCARET ODASI`NA ZİYARET

Türk Ekonomi Bankası Didim Şube Müdürü Erhan Kaplan, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver`i makamında ziyaret etti.
Ziyarette Şube Müdürü Erhan Kaplan TEB`in yeni kampanyası hakkında Oda Başkanı Döver`e bilgi verdi. ``Sezon Öncesi Esnafa TEB den Nefes Aldıran Kredi`` kampanyası 6 Mart- 4 Mayıs tarihleri arasındaki müracaatlarda geçerli olacağını belirten Kaplan Esnafların, kampanya kapsamında maksimum 25.000 TL krediyi 36 aya varan vade ve ilk 3 ayı ödemesiz olarak 1.39 faiz ve 300 TL masrafla kullanabileceğini belirtti. Şube Müdürü Erhan Kaplan ``Tüm esnaflarımı bu uygun kredi imkanından yararlanmaya davet ediyoruz`` dedi.
Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver`de, ``Yaklaşan turizm sezonu öncesi TEB tarafından başlatılan kredi kampanyasını bir fırsat olarak görüyoruz. Turizmcilerimizin sezon öncesi yapmayı planladıkları tadilat ve yenileme çalışmalarına uygun şartlarda kaynak oluşturması ve ilk üç ayının ödemesiz olması olumlu bir düzenleme. Sayın banka yetkililerine esnafımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum`` diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ordu Ordu’da 19 Mayıs coşkusu Ordu’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenle kutlandı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve 18 silah arkadaşının Milli Mücadele’yi başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 105’nci yıldönümü, Ordu’da düzenlenen törenlerle kutlandı. Ordu Valiliği’nce hazırlanan kutlama programı çerçevesinde ilk tören, Şarkiye Mahallesi’nde bulunan Atatürk Anıtı’nda yapıldı. Burada yapılan törende, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk koyuldu. Akabinde, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç bir konuşma gerçekleştirerek, bu anlamlı günün 105’inci yılına ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Genç, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden şehitleri anarak, “Ordu’da her bir gence ulaşarak, geleceğe hazırlanmalarına katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Ecdadın; vatanı için istiklalini ve istikbali uğruna sergilediği kahramanlıkları gençlerimize aktarmak en önemli vazifemizdir” ifadelerine yer verdi. Programda şiir ve türküler okundu, öğrenciler ve gençler tarafından hazırlanan çeşitli gösteriler sunuldu. Kutlama programına Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ve çok sayıda protokol üyesi ile vatandaşlar katıldı.