YEREL HABERLER - 26 Mart 2012 Pazartesi 17:21

SAKARYASPOR UMUTLU

A
A
A
SAKARYASPOR UMUTLU

Balıkesir`in Ayvalık ilçesinin Süper Amatör Ligdeki temsilcilerinden Sakaryaspor`un ligden düşmemek için verdiği mücadele sürüyor.
Pazar günü Ayvalık Hüsnü Uğural Stadı`nda evinde ağırladığı Susurluk Spor`u 5-2 mağlup etmeyi başaran Sakaryaspor, 13 takımın yer aldığı grubunda ligden düşecek 4 takımdan biri olmamak için amansız bir mücadele veriyor. Önceki gün, Profesyonel lig hakemlerinden İlker Meral`in yönettiği karşılaşmada, kendisi gibi ligden düşmemek için mücadele veren Susurlukspor`u 5 golle geçen Sakaryaspor`un bu sonuçla; puan durumu sıralamasında kendisinden bir basamak öndeki Bandırma Sanayispor`un, Gönen Belediyespor karşısında 7-1 mağlup olup, 3 puan kaybetmesi nedeniyle ligden düşmeme umudunun arttığı gözleniyor.
Susurlukspor`u kendi saha ve seyircisi önünde; Basri, Mustafa, Levent ve Haşim`in iki gollerine karşın biri penaltıdan olmak üzere iki golü kalesinde görmesine rağmen can simidi olacak 3 puanı hanesine yazdırarak 23 puanla ligde kalma mücadelesini sürdürmüş oldu. Bu hafta Erdek deplasmanına çıkacak olan Sakaryaspor`un, bir puan üzerindeki Bandırma Sanayispor ise; Edremit Belediyespor`un konuğu olacağı öğrenildi.
Ligde son iki haftaya girilmesi nedeniyle Sakaryaspor`un taraftarı ise; Erdek`ten mutlaka puanla dönmek gerektiğine inanıyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir