YEREL HABERLER - 27 Mart 2012 Salı 12:32

FETHİYE`DE TOPTAN SEBZE HALİNDE YANGIN ÇIKTI

A
A
A
FETHİYE`DE TOPTAN SEBZE HALİNDE YANGIN ÇIKTI

Karaçulha Belediyesi Toptan Sebze Hali`ndeki bir kamyonette çıkan yangın 6-7 nolu toptan sebze ardiyesine sıçradı. İçeride bulunan plastiklerin ve kağıt ambalajların tutuşmasıyla içeride bulunan ihracata hazırlanan domatesler ve domates kasaları zarar gördü. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.
Edinilen bilgilere göre; Karaçulha Belediyesi Toptan Sebze Hali`nde Salih Viran ve oğullarına ait 6 ve 7 nolu ardiyelerin önündeki Bülent Salinci`ya ait 35 AG 7518 plakalı kamyonette henüz belirlenemeyen bir nedenle sabah saatlerinde yangın çıktı. Bir anda dumanların yükselmesiyle itfaiyeye haber verildi. İtfaiye ekipleri gelinceye kadar işçiler ve çevredeki vatandaşlar, yangını söndürmek için seferber oldu. Fakat yangın plastiklerin ve kağıt ambalajlara sıçramasıyla 6 ve 7 nolu ardiyelere sıçradı. Fethiye ve Karaçulha belediyelerine ait itfaiye araçları yangına müdahale ederek ilk önce kamyoneti daha sonra ardiye içerisini söndürdüler. Yangında ardiyenin plastikleri ve kağıt ambalajlar tutuştuğu için ardiyenin büyük bir bölümünde zarar oluştu. Karaçulha Belediyesi Toptan Sebze Hali`ndeki yangının söndürülme çalışmalarını çok sayıda vatandaş da üzüntüyle izledi.
Kamyonet sahibi Bülent Salinci yangını anlatarak ``Biz meydana domates almaya gitmiştik. Dumanı görünce koşup geldik. Araba yanmış gördük. Tamamen araç kül oldu`` dedi.
Ardiye sahibi ihracatçı Salih Viran, ``Sabah aradılar. Hemen geldik. Kamyonetten çıkmış. Daha sonra ardiye ye sıçramış. Zararımız 100 bin TL`nin üzerindedir. Tek tesellimiz can kaybının olmamasıdır`` dedi.
Yangının ardından Fethiye Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri araştırma yaptılar.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir