YEREL HABERLER - 27 Mart 2012 Salı 19:12

ŞAMPİYON BASKETBOLCULAR ŞAMPİYONLUK KUPASINI TÜRKÖZEN`E ARMAОAN ETTİ

A
A
A
ŞAMPİYON BASKETBOLCULAR ŞAMPİYONLUK KUPASINI TÜRKÖZEN`E ARMAОAN ETTİ

Balıkesir`in Ayvalık ilçesinde, Ayvalıkgücü Belediyespor Kulübünün Körfez Şampiyonu Küçük Erkek Basketbol Takımı, önceki gün Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen`i makamında ziyaret ederek, kazandıkları şampiyonluk kupasını hediye etti.
2011-2012 Basketbol liginde yapılan maçlarda rakiplerine üstünlük sağlayan Ayvalıkgücü Belediyespor Basketbol takımı, 9 galibiyet ve 1 mağlubiyetle Körfez Şampiyonu olmayı başarırken, şampiyonanın ardından Balıkesir`de yapılan 4`lü finallerde yaptıkları karşılaşmalarda ligin güçlü ekiplerinden Banvit ve DSİ`nin ardından 3.ü olmanın haklı gururunu, Ayvalık Belediye ve Kulüp Başkanı Hasan Bülent Türközen ile paylaştı. Önceki gün Ayvalık Belediyesi Başkanlık binasında, saat 15.30`da Antrenörler Cavit Sarıbey, Alper Altıoğlu ve takımın idari sorumlusu Müjgan Sarıbey öncülüğünde gerçekleşen ziyarette; Buğra Erdi Demir, Kaan Gülören, Oğuz Bilkay, Batuhan Tosun, Mert Boysaner, Mehmet Umutlu, Enver Gündoğdu, Batuhan Cengiz, Emre Orhan Yetgin, Can Berk Uysal, Kubilay Çankaya, Enes Baldemir, Ali Emir Alioğlu, Mert Cankorur, Muzaffer Yaman, Yiğit Fehmi Çavdar adlı şampiyon sporcular hazır bulundu.
Takım kaptanı Buğra Erdi Demir kazandıkları şampiyonluk kupasını, kendilerine maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Hasan Bülent Türközen`e armağan ederek, verdiği desteğe teşekkür etti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, Balıkesir`deki şampiyonada gurubun en güçlü ekiplerinden Banvit ve DSİ`den sonra üçüncü olabilmenin oldukça önemli başarı olduğunu vurgulayan Ayvalık Belediye ve Kulüp Başkanı Hasan Bülent Türközen, sporcularının şampiyonadan yüzlerinin akıyla çıkmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ayvalıkgücü Belediyespor Kulübü dahilindeki Basketbol Şubesine bir idareci atanmasının önemine dikkat çeken Türközen, en kısa sürede bu eksikliği gidereceklerini kaydederek, şampiyon basketbolcularıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir