YEREL HABERLER - 29 Mart 2012 Perşembe 16:33

RUSYA`DA KALP KRİZİ GEÇİREN AKÇAY BELEDİYE BAŞKANI AMBULANS UÇAKLA TÜRKİYE`YE GETİRİLDİ

A
A
A
RUSYA`DA KALP KRİZİ GEÇİREN AKÇAY BELEDİYE BAŞKANI AMBULANS UÇAKLA TÜRKİYE`YE GETİRİLDİ

Görevli olarak gittiği Rusya`nın başkenti Moskova`da MITT 2012 Turizm Fuarı`nda kalp krizi geçiren Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Sağlık Bakanlığı tarafından tahsis edilen ambulans uçak ile Türkiye`ye getirildi.
Moskova`da Bodginskaya Hastanesi`nde ilk tedavisi yapıldıktan sonra Sağlık Bakanlığı tarafından tahsis edilen ambulans uçak ile Ankara`ya getirilen Başkan İnceoğlu Çankaya Hastanesi`nde tedavi altına alındı.
Başkan İnceoğlu`nun dün yapılan tetkikler ve anjiyodan sonra kalbe giden 4 damarında ciddi daralmalar meydana geldiği tespit edildi ve doktorlar by-pass ameliyatı olmasına karar verdi. Başkan İnceoğlu`nun 30 Mart 2012 Cuma günü (bugün) by-pass ameliyatı olacağı öğrenildi.
Öte yandan Başkan İnceoğlu`nun yurda dönmesi Akçaylı`lar tarafından da büyük bir sevinçle karşılandı.
İnceoğlu, geçirdiği rahatsızlıktan sonra ilk kez sevenlerine gönderdiği mesajda, "Sağlığım çok iyi. Sadece Akçay`ı ve Akçaylı hemşerilerini çok özledim. Tedavim sonrası Akçay`a dönmeyi ve görevine başlamayı sabırsızlıkla bekliyorum." diye konuştu.
Başkan İnceoğlu, ayrıca geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarına ve ambulans uçakla ile nakline yardımcı olan milletvekillerine ve bürokratlara teşekkür etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bilecik Osmaneli Gençlerbilirliği Spor Kulübü ligden çekildi Bilecik 1. Amatör Lig şampiyonun belli olacağı Play-Off gruplarında mücadele eden Osmaneli Gençlerbilirliği Spor Kulübü ligden çekildiği duyurdu. Geçtiğimiz gün Söğüt İlçe Stadı’ndan oynana Söğütspor-1308 Osmaneli Belediyespor maç sonunda yaşanan olaylar sonrası 10’u biber gazından etkilenen 14 kişi hastanelik olmuştu. Ardından İl Spor Güvenlik Kurulu yarın Osmaneli İlçe Stadı’ndan oynanacak olan Osmaneli Gençlerbilirliği Spor Kulübü- Söğütspor maçını ’Güvenlik Tedbiri’ nedeniyle Pazaryeri İlçe Stadı’nda seyircisiz bir şekilde oynanmasına karar verdi. Tepki gösterip ligden çekildiler Yaşanan bu olaylardan sonra Osmaneli Gençlerbilirliği Spor Kulübü yönetimi yazılı bir açıklama yaparak ligden çekildiğini duyurarak, "Bilecik Valiliğini almış olduğu karar doğrultusunda Osmaneli Gençlerbilirliği Spor Kulübü-Söğütspor arasında yarın oynanacak olan maçın tarafsız saha olan Pazaryeri İlçe Stadına alınması kulübümüze sorulmaksızın karar verildiği tarafımıza bildirilmiştir. Oysa ki Osmaneli Gençlerbilirliği Spor Kulübü-Söğütspor ile yaptığımız ilk Play-Off karşılaşmasına tek bir seyirci bile götürmeden Söğütspor sahasında oynanıp gelinmişti. Bizim kulüp olarak beklentimiz Söğütspor Kulübü’nün de seyirci getirmeden buradaki müsabakanın Osmaneli İlçe Stadından oynanıp gitmesi yönünde. Ne var ki valiliğimiz böyle bir karar almışsa bizim de bu ligde mücadele eden bir kulüp olarak, bu karara uyma zorunluluğumuz var. Bundan kaynaklı olarak Osmaneli Gençlerbilirliği Spor Kulübü yönetimi olarak aldığımız karar doğrultusunda 2023-2024 Play-Off gruplarından çekildiğimiz belirtmek isteriz" dediler.