YEREL HABERLER - 30 Mart 2012 Cuma 11:04

BİR ŞEHRİN MOBİLYA AŞKI

A
A
A
BİR ŞEHRİN MOBİLYA AŞKI

Türkiye`de mobilya sektörü, dünyadaki trendlere yakın bir çizgide büyümeye devam ediyor.
Türkiye`de mobilya denilince ilk akla gelen İnegöl`de esnaftan üreticiye ve sokaktaki vatandaşa kadar mobilyanın bir kültüre dönüştüğünü hissetmemek imkansız. Sektöre yön veren ve mobilya modasının çizgilerine her geçen gün yeni tasarım boyutları ekleyerek gelişen İnegöl, el ele vermiş sessiz sedasız evrensel bir marka olma yolunda ilerliyor. Adeta şehirde mobilyanın üretim, tasarım, teknoloji takibi, pazarlama, moda ve mağaza zincirine kadar her noktasında Türkiye ve dünyada vazgeçilemeyen bir sektörel mekân olma mücadelesi veriliyor.
İnegöl mobilyasını sosyal medya üzerinden online satış yöntemleriyle her yere ulaştırmak için son iki yılda "markamobi.com" başta olmak üzere beşe yakın online mobilya satış portalı kuruldu. İnegöl merkezli olup Türkiye`nin dört bir yanına online mobilya satışı yapan bu sitelerin hizmet kaliteleri ve müşteri memnuniyetleri lüks bir mobilya satış mağazasıyla eşdeğer.
Mobilya modasına yön veren İnegöl mobilya markalarının yer aldığı, son trendleri concept çerçevesinde sunan "markamobi.com", 2012 mobilya sezonunu yeni bir kampanyayla başlatıyor. Uzman kadrosu ve mutlu müşteri anlayışıyla tam bir mobilya alışveriş merkezi olan markamobi.com, 2012 yılı mabilya sezonu başlangıcında yatak odası ve yemek odası takımı alana koltuk takımını yüzdde 50`ye varan indirimle sunuyor.
Diğer yandan `görmeden almam` diyen müşterilerini de unutmayan online mobilya alışveriş sitesi markamobi.com, İnegöl`de Ertuğrulgazi Caddesi üzerinde yaklaşık 2 bin m2 showroomu faaliyete geçirdi.
Kendilerine gelen mobilya siparişlerini Türkiye`nin her yerine ücretsiz teslimat yaptıklarını söyleyen Miga Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Naci Bayav, "Grubumuz bünyesinde bulunan e-ticaret siteleri üzerinden 2011 yılında Türkiye`nin dört bir yanında yüzlerce müşterimize mobilya sattık. Uzman kadromuz ve mutlu müşteri anlayışı ile 2012 yılının da bizim ve müşterilerimiz için mutlu bir yıl alacağına inanıyorum" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Arda Güler boş geçmedi, Real Madrid farklı kazandı İspanya La Liga şampiyonu Real Madrid, konuk ettiği Alaves’i 5-0 mağlup ederken, maça sonradan giren Arda Güler de 1 gole imza attı. La Liga’nın 36. haftasında Real Madrid, sahasında Alaves ile karşılaştı. Santiago Bernabeu’da oynanan müsakada ev sahibi 10. dakikada 1-0 öne geçti. Toni Kroos’un ortasında Jude Bellingham’ın arka direkten içeriye çevirdiği top doğrudan kaleye giderek filelerle buluştu. Eflatun-beyazlılar, ataklarını sıklaştırırken, 27. dakikada Camavinga ceza sahası içerisinde son çizgiye inerek çevirdiği meşin yuvarlağı Vinicius Junior tek dokunuşla topu ağlara gönderdi. Jude Bellingham’ın pasında ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Valverde sert şutunda gole imza attı ve ev sahibi bu golle soyunma odasına 3-0 önde girdi. 70. dakikada Vinicius Junior, Bellingham’ın pasında dar açıdan yaptığı vuruşta farkı 4’e çıkardı. Arda Güler’den ligde 4. gol Alaves karşısında 62. dakikada oyuna giren milli futbolcu Arda Güler, 81. dakikada fileleri havalandırdı. Sol kanattan topla ilerleyen Rodrygo, ceza sahasına girer girmez yaptığı vuruşta savunmadan seken topa düzgün bir vuruş yapan Arda, takımının 5. golünü attı. 19 yaşındaki futbolcu, 9 kez forma giydiği ligde 4. kez gol sevinci yaşadı. Real Madrid, üst üste 9. maçını kazanırken son 4 maçta kalesini gole kapattı. Carlo Ancelotti’nin öğrencileri puanını 93’e yükseltti. Bellingham 19, Vinicius 15. golüne ulaştı Real Madrid’in şampiyonluğunda önemli paya sahip olan Jude Bellingham, oynadığı son 3 lig maçında da fileleri havalandırdı. 20 yaşındaki orta saha, 27. maçında 19. golüne ulaştı. İngiliz futbolcu bu maçta 2 de asiste imza atarak 3 gole doğrudan katkı sağladı. Takımın en önemli hücum oyuncularından Vinicius Junior ise ligde 15. kez gol sevinci yaşadı. Brezilyalı futbolcu La Liga’da 25 karşılaşmada görev yaptı.