YEREL HABERLER - 30 Mart 2012 Cuma 14:55

BAŞKAN DOОAN, YGS`YE GİRECEK ÖОRENCİLERE BAŞARILAR DILEDİ

A
A
A
BAŞKAN DOОAN, YGS`YE GİRECEK ÖОRENCİLERE BAŞARILAR DILEDİ

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Pazar günü yapılacak YGS sınavına katılacak bütün öğrencilere başarılar diledi.
Öğrencilik yaşamının önemli kilometre taşlarından biri olan YGS sınavına girecek öğrencilere hatırlatmalarda bulunan Doğan, `` YGS sınavında başarı ya da başarısızlığı her şeyin başlangıcı ya da sonu olarak görmemek gerekir`` dedi. Sistemli ve düzenli çalışanların, bu sınavlarda daha da başarılı olabileceklerini vurgulayan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan açıklamasında şu görüşlere yer verdi: ``Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin sınavlarında başarılı olacaklarına inancım tam olmakla birlikte gençlerimizin YGS sınavını hayat sınavı gibi görmemeleri en büyük dileğimdir. Hayat, YGS sınavını kazanmaktan ibaret değildir. Sınavı kazanamamak da asla dünyanın sonu değildir.
Öğrencilerimizin bu duygu ve düşüncelerle stresten ve heyecandan uzak bir şekilde sınava girmeleri durumunda bilgi ve birikimlerini en üst düzeyde yansıtacaklarına inanıyor, YGS` ye girecek tüm gençlerimize tekrar başarılar diliyorum.``
Bunlar Da İlginizi Çekebilir