YEREL HABERLER - 31 Mart 2012 Cumartesi 10:30

İHA ERZURUM BÖLGE MÜDÜRÜ AYHAN TÜRKEZ ARDAHAN`DA

A
A
A
İHA ERZURUM BÖLGE MÜDÜRÜ AYHAN TÜRKEZ ARDAHAN`DA

31.03.2012-İhlâs Haber Ajansı (İHA) Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Ardahan`da bir dizi ziyaretlerde bulundu.
İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, İHA Ardahan Temsilcisi Olgun Yıldız, Çıldır Temsilcisi Ahmet Rıfat Vural ile birlikte Çıldır Belediye Başkanı Nurettin Aygün, Hanak Belediye Başkanı Taşdemir Çoban ile Hudut, Süreç, Alsancak ve Serhat Haber Gazetelerini ziyaret ettiler.
İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, gerçekleştirdiği ziyaretlerde İHA`nın çalışmaları hakkında Belediye Başkanlarına bilgi verdi.
Türkez, Çıldır Belediye Başkanı Nurettin Aygün`ü ziyaretinde Çıldır gölünün önemine değinerek, Gürcistan`a sınırı olan ilçenin Aktaş sınır Kapısı`nın da açılması durumunda sürekli gündem de olacağını söyledi.
Çıldır Belediye Başkanı Nurettin Aygün ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Daha sonra Hanak Belediye Başkanlığı`na geçen İHA, ekibi, burada Başkan Taşdemir Çobanı makamında ziyaret etti.
İHA çalışanlarının ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Başkan Çoban, İHA`nın gerek Ardahan`da, gerekse Türkiye`de gerekse de dünyada habercilik adına büyük başarılara imza attığını ifade etti.
Ardahan`da bölge ziyaretinde bulunan Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, kent merkezinde bulunan yerel basını da ziyaret ettikten sonra Ardahan`dan ayrılarak Erzurum`a hareket etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir