YEREL HABERLER - 31 Mart 2012 Cumartesi 18:42

ADNAN MENDERES SPOR TESİSLERİ`NİN YAPIMINA BAŞLANDI

A
A
A
ADNAN MENDERES SPOR TESİSLERİ`NİN YAPIMINA BAŞLANDI

Manisa Belediyesi TOKİ 2 Spor Tesisleri`nin ardından, amatör kulüplere hizmet verecek olan Adnan Menderes Spor Tesisleri`nin de yapımına başladı.
Belediye Başkanı Cengiz Ergün, TOKİ 3 evleri yanında yapımı başlayan Adnan Menderes Spor Tesisleri`nde inceleme yaptı. Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil ile birlikte Süleyman Çoban`ın da katıldığı incelemeler sırasında, müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan Başkan Ergün, tesislerin bölgeye de canlılık getireceğini söyledi. TOKİ 2 Tesisleri`nin ardından Adnan Menderes Spor Tesisleri`ni de amatör kulüplerin hizmetine sunacaklarını ifade eden Başkan Ergün, ``Tesisler zemini, tribünleri, kafeteryaları, basketbol ve tenis sahalarının yanı sıra çevre düzenlemeleriyle profesyonel bir görünüme sahip olacak. Amatör kulüplerimizin yanı sıra, tesisler Manisa`da zaman zaman düzenlenecek uluslar arası turnuvalara da ev sahipliği yapacak düzeyde olacak`` dedi. Tesislerin amatör spor kulüplerine faydasının yanı sıra kafeteryaları ve çevre düzenlemeleri ile birlikte bölgeye de canlılık getireceğini dile getiren Başkan Ergün, ``Kentimizin sürekli batıya doğru gelişme gösterdiğinden yakınıyordu. Ancak yapacağımız bu tesisler Adnan Menderes Mahallesi`ne de canlılık getirecek. Bölge halkı spor tesislerinin yanı sıra sosyal tesislere de kavuşmuş olacak`` diye konuştu.
2012-2013 SEZONUNA YETİŞECEK
Spor tesislerini en kısa zamana Manisa`ya kazandırma düşüncesinde olduklarının altını çizen Başkan Ergün, tesisi 2012-2013 sezonuna yetiştirmeyi planladıklarını ifade etti. müteahhit firma yetkilileri ile ilgili olarak bu konuyla ilgili sürekli konuştuklarını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ``Tesisler tamamlandığında Manisa Belediyespor ile birlikte diğer amatör kulüplerimizde maçlarını Adnan Menderes Spor Tesisleri`nde oynayabilecek. Kentimize hayırlı olsun`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir