MAGAZİN - 01 Nisan 2012 Pazar 09:37

MANKEN ECE GÜRSEL:

A
A
A
MANKEN ECE GÜRSEL:

Dünyaca ünlü isimlerin kendilerine şöhret kapılarını açan uzuvlarını sigortalatmaları manken Ece Gürsel`e de ilham verdi.
Bursa`da CarrefourSA tarafından düzenlenen `İlkbahar-yaz defilesi`ne katılan Ece Gürsel, "Eğer bir uzvumu sigortalatmak isteseydim saçlarımı ve bacaklarını sigortalatmak isterdim" dedi.
Defileye çıkmadan önce yaptığımız röportajda saçlarını çok beğendiğini söyleyen Gürsel, "Saçlarımı çok beğeniyorum, çok doğallar, hiç boyamadım ve hep iyi baktım. Eğer sigortalatmak isteseydim saçlarımı sigortalattırırdım. Başka bir organımı yani bacaklarımı da sigortalatmak isterdim, çünkü uzun yıllar spor yaptım voleybol oynadım. Saçlarımdan başka bacaklarımı da sigortalatmak isterdim" dedi.
Surviver`dan teklif geldiğini, ancak kabul etmediğini söyleyen Ece Gürsel, "Surviver şartları çok zor. Duyuyorum saçlarını bile deniz suyu ile yıkıyorlarmış. Ben hayatta yapamam, sabahları kalktığımda süslenmem, krem falan sürmem lazım. Onların işi zor" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Başıboş köpeklerin saldırısına uğradı Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde başıboş köpeklerin saldırısına uğrayarak yaralanan Ramazan Tuncer, başıboş köpeklere çare bulunmasını isteyerek, yetkililere seslendi. Olay, gece saatlerinde Yeni Mahalle Milli Egemenlik Bulvarı üzerinde bulunan benzin istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ramazan Tuncer isimli vatandaş, benzin almak için motosikletiyle benzin istasyonuna girdi. Tuncer’in benzin istasyonuna girdiği esnada başıboş dolaşan sokak köpekleri, Tuncer’in yanına gelerek saldırdı. O sırada istasyonda bulunan çarşı ve mahalle bekçileri olaya müdahale etmeye çalışırken, köpeklerden birisi Tuncer’in bacağından ısırdı. Acı içerisinde kıvranan Tuncer’in yardımına bekçiler koştu. Olay yerinde köpeklerin saldırısı sonucu yaralanan Tuncer, kendi imkânları ile Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne giderek tedavi oldu. “Saldırgan köpekleri görmek istemiyorum” Benzin almak için petrole girdiğim anda başıboş şekilde dolaşan 5 köpeğin kendisine saldırdığını ve 2 tanesinin bacağından ısırdığını belirterek, "Acı içerisinde kıvrandım. Kendim motorla hastaneye gittim ama motoru zor kullandım. Hastanede gerekli müdahale yapılarak taburcu edildim. Başıma gelen olay yüzünden işe gidemedim. Ben günlük çalışan bir işçiyim. Nerede iş olursa oraya giderim ve bacağım yaralı olduğu için çalışamadım. Bu durumun tek suçlusu ise başıboş köpeklerin sokakta dolaşmalarına müsaade eden yetkililerdir. Artık sokakta başıboş gezen, saldırgan köpekleri görmek istemiyorum. Yetkililerin sesimi duymasını ve gerekeni yapmalarını istiyorum” dedi.