YEREL HABERLER - 03 Nisan 2012 Salı 12:08

KAS HASTASI GENCE, RÜŞTÜ RENÇBER SÜRPRİZİ

A
A
A
KAS HASTASI GENCE, RÜŞTÜ RENÇBER SÜRPRİZİ

Fanatik Beşiktaşlı olan kas hastası Yaşar Saka, Rüştü Rençber`in sürpriz ziyaretiyle moral buldu. Rüştü ile futbol sohbeti yapan Yaşar kendisine, Beşiktaşlı bir futbolcu ile tanıştırma sözü veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker`e teşekkür etti.
Beşiktaş`ın efsane kalecisi Rüştü Rençber kas hastası gence moral oldu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker`in geçtiğimiz aylarda evinde ziyaret ettiği Yaşar Saka`nın hayali gerçek oldu. Fanatik Beşiktaşlı olan Yaşar, Başkan Köşker`den tuttuğu takımın futbolcularıyla tanışmak istediğini kendisine iletmişti. Başkan Köşker`in ricasını kırmayan ve geçtiğimiz günlerde Gebze`ye gelen Beşiktaşlı futbolcu Rüştü Rençber, Yaşar Saka`yı Köşklüçeşme`de bulunan evinde ziyaret ederek moral verdi.
Küçük yaşlarda hastalığa yakalanan ve solunum yetmezliği nedeniyle oksijen makinesine bağlı olarak yaşamını sürdüren Yaşar`ın tuttuğu takımın bir futbolcusuyla tanışma hayali gerçek oldu. Yaşar`a Beşiktaş`ın imzalı formasını hediye eden Rüştü`ye ziyaretinde Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Sipahioğlu, Özel Kalem Müdürü Levent Köşker de eşlik etti. Sipahioğlu ve Köşker, Başkan Köşker`in selamlarını ve sevgilerini Yaşar`a iletti. Rüştü ile tanışmanın ve futbol üzerine sohbet etmenin mutluluğunu yaşayan Yaşar, verdiği sözü tutan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker`e teşekkür etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir