YEREL HABERLER - 03 Nisan 2012 Salı 14:08

GAMEK`TEN SAОLIK SEMİNERİ

A
A
A
GAMEK`TEN SAОLIK SEMİNERİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK), sağlık semineri düzenledi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarının 2012 yılı halk sağlığı faaliyetleri kapsamında düzenlediği ``Bulaşıcı Hastalıklar ve Korunma Yolları`` konulu seminerini Özel Primer Hastanesi iş birliğiyle gerçekleştirdi. Onat Kutlar Salonunda gerçekleştirilen seminerin sunumunu Gaziantep Özel Primer Hastanesi İç Hastalıkları Bölümü doktorlarından Uzm. Dr. Abdülkadir Daldal yaptı. Seminerde bulaşıcı hastalık nedir, nasıl bulaşır, belirtileri nelerdir, bulaşıcı hastalığa yakalanma ihtimali yüksek olan kişiler kimlerdir, bulaşıcı hastalıklardan korunma yolları nelerdir gibi sorulara yanıt verilirken konuyla ilgili geniş bir bilgilendirme yapıldı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK) Genel Koordinatörü Ramazan Dündar, seminerin kursiyerlerin sağlık yönünden bilgilenmelerini sağlamak için düzenlendiğini belirterek, ``Primer Hastanesi ile yaptığımız işbirliğiyle düzenlediğimiz seminerle kursiyerlerimizi özellikle bulaşıcı hastalıklara karşı bilgilendirdik. Daha sağlıklı nesiller için bu bilgilendirmenin faydalı olacağını düşünüyoruz`` dedi.
Seminere, Cumhuriyet Gençlik ve Kültür Merkezi, Perilikaya, Bekirbey ve Gazikent El Beceri Kurslarında eğitim gören bayan kursiyerlerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir