YEREL HABERLER - 03 Nisan 2012 Salı 19:12

BELEDİYE BAŞKANLIОININ 3. YILINI MECLİS TOPLANTISINDA KUTLADI

A
A
A
BELEDİYE BAŞKANLIОININ 3. YILINI MECLİS TOPLANTISINDA KUTLADI

Balıkesir`in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinin genç ve dinamik Belediye Başkanı Mesut Ergin, göreve başlamasının 3. yıldönümünü olağan Nisan ayı meclis toplantısında, meclis üyeleriyle birlikte kutladı.
Küçükköy Belediye Meclis toplantısında; Belediye Başkanlığının 2011 yılı Faaliyet, Bütçe Tarife, Hukuk Raporlarının görüşülmesi; Belediye Meclis Başkanı Yedeği ile 2 Divan Katibi, 2 Encümen Üyesi, 3 Hukuk Komisyon Üyesi seçimlerinin yapılması; Küçükköy Belediyesi`nin üyesi olduğu Kıyı Ege Belediyeler Birliği, Ege Belediyeler Birliği, Türkiye Belediyeler Birliği, Körfez Belediyeler Birliği, Körfez Zeytin Hastalıkları ve Zararlıları ile Mücadele Birliği, Madra Dağı ve Kaz Dağları Belediyeler Birliği`ne üye seçiminin görüşülmesi; Beldedeki sahil boyu ve Küçükdeniz olarak bilinen alana yapılması düşünülen iskelenin imar planına işlenmesi; Yonca mevkii ve pazaryeri arkasına elektrik trafosu koyulması ile ilgili imar plan değişikliği; 18 pafta, 6711 parseldeki PTT lejantının değiştirilmesi ile ilgili plan değişikliği gibi konuların gündeme getirilerek karara bağlandı. Toplantının hemen ardından 3 yıl önce Belediye Başkanı seçilip, mazbatasını alarak resmen göreve başlaması nedeniyle toplantı masasına getirilen yıldönümü pastasını kesen Küçükköy Belediye`sinin genç ve dinamik Belediye Başkanı Mesut Ergin`in mutluluğu ise adeta gözlerinden okunuyordu.
BELDEYE, VİZYON KAZANDIRACAK DEV PROJELERİ HAYATA GEÇİRMEK İSTİYOR
Üç yıllık görev süresince halen daha ilk günkü gibi şevk ve heyecanı yaşadığını kaydeden Ergin, ``Meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte beldemize vizyon kazandıracak dev projeleri hayata geçirebilme kararlılığındayız. Amacımız Küçükköy ve Sarımsaklı`yı dünyanın çekim noktası haline getirirken, belde halkımıza da en iyi hizmeti verebilmektir. Bu amaçla çıktığımız yolda çalışmalarımıza destek veren meclis üyesi arkadaşlarımla tüm halkımıza sonsuz teşekkürü bir borç bilirim`` diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Devrek’te 19 Mayıs coşkusu akşam da devam etti Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları akşam da düzenlenen etkinliklerle devam etti. Devrek Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde, halk oyunları ekiplerinin gösterileri, bando takımının konseri, animasyon şovlar, canlı langırt turnuvası, çocuklar için şişme oyun parkurları, canlı dart turnuvasının yanı sıra daha birçok etkinlik hazırlandı. Organize edilen etkinliklerin hemen ardından akşam saatlerinde DJ Emircan Saltabaş tarafından davetlilere müzik ziyafeti gerçekleştirildi. “Dev Fest Gençlik Festivali” adı altında hazırlanan ve yeni hizmete giren Egemenlik Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen, programa Kaymakamı Muhammed Evlice, Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, başkan yardımcıları Ayhan Kazkondu ve Özcan Özmekik ve çok sayıda davetli katıldı. Gençlerin doyasıya eğlendiği kutlamalarda özel eğitim gören çocuklar ’’Başkan Ulupınar’’ tezahüratları attı. Herkesin bayramını kutlayan Başkan Ulupınar ise, ’’Kutlamalar öncesinde 20 gün mesire alanın bakımını yaptık ve festivale hazırladık. Gençlerimizle birçok program yapacağız, gençlerimizin her zaman yanındayız, onları her konuda destekleyeceğiz. En büyük zenginliğimiz gençlerimiz olduğunu biliyoruz. Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ve bize yeniden bir istiklal savaşı yaşatmasın, bu toprakları vatan yapan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e, gazilerimize ve şehitlerimize şükranlarımızı sunuyoruz’’ diye konuştu.