YEREL HABERLER - 04 Nisan 2012 Çarşamba 17:50

ÇOCUK FESTİVALİ`NDE ÇEKİLİŞ YAPILIP HEDİYE DE DAОITILACAK

A
A
A
ÇOCUK FESTİVALİ`NDE ÇEKİLİŞ YAPILIP HEDİYE DE DAОITILACAK

Polis Haftası nedeniyle Malatya`da düzenlenecek olan 4.Çocuk Festivali`nde kur7a ile hediye de verileceği bildirildi.
Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, 10 Nisan 1845 tarihinde kurulan Türk Polis Teşkilatı, kuruluşunun 167. yılını çeşitli etkinliklerle kutluyor.
Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüz tarafından yürütülen "Polis Amca Tut Elimden SODES Projesi" kapsamında Polis Haftası 4.Çocuk Festivali düzenlenecektir. 06.04.2012 günü saat 18:30`da Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek olan Geleneksel 4.Çocuk Festivali`nde anaokulu ve İlköğretim seviyesindeki okulların öğrencileri, çeşitli gösteriler sunacaklardır" ifadeleri kullanıldı.
"Festivale izleyici olarak katılacak çocuklara ise hediye çekiliş numaraları verilecektir. Festivalin sonunda yapılacak çekilişle bilgisayar, bisiklet, cep telefonu, fotoğraf makinesi ve benzeri hediyeler verilecektir" denilen açıklamada, daha sonra şunlar belirtildi:
"Geleneksel 4.Çocuk Festivaline önceki üç yılda da olduğu gibi en üst düzeyde mülki ve idari heyetin yanında 3 bin kişinin izleyici olarak katılması beklenmektedir. Yaklaşık 3 saat süreceği tahmin edilen programımıza tüm basın mensuplarımız davetlidir."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Kardan dolayı mahsur kalanlara kumanya desteği Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara kumanya desteği yapıldı. Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara yönelik yardım çalışmalar, Van Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü koordinasyonunda aralıksız devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımın aksadığı güzergâhlarda mahsur kalan araçlarda bulunan vatandaşlara, AFAD arama kurtarma ekipleri ile Hayrat Arama Kurtarma ekibi tarafından gıda ve sıcak içecekten oluşan kumanya yardımı ulaştırıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla sahada görev yapan ekipler, ilgili kurumlarla koordineli şekilde çalışmalarını sürdürüyor. AFAD koordinesinde; emniyet, jandarma, karayolları, Kızılay, belediye ekipleri ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalarda, vatandaşların can güvenliği öncelikli tutuldu. Olumsuz hava şartlarının etkisini sürdürmesi nedeniyle ekipler 7-24 görevinin başında. Yetkiler tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşların zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, yapılan meteorolojik ve resmi uyarıları dikkate almaları ve güncel yol durumunu takip etmeleri konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Karla mücadele ve yardım çalışmalarımız hava şartları normale dönene kadar kesintisiz şekilde devam edecektir" denildi.