YEREL HABERLER - 04 Nisan 2012 Çarşamba 10:48

BAŞKAN ALICIK`TAN THK`YA ZİYARET

A
A
A
BAŞKAN ALICIK`TAN THK`YA ZİYARET

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Türk Hava Kurumu Nazilli Şubesine nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretinden dolayı Belediye Başkanı Haluk Alıcık`a teşekkürlerini sunan THK Şube Başkanı Ergün Özyılmaz, kurumun çalışmaları hakkında bilgi verilirken, desteklerinden dolayı THK amblemli şilt hediye edildi.
Belediye Başkanı Haluk Alıcık`ın Milliyetçi Hareket Partisi`nden seçilmiş olmasına rağmen, herkesin başkanı olmayı başardığını belirten Özyılmaz, ``Umarım sizi daha üst makamlarda da görürüz`` temennisinde bulundu.
Nazilli olarak Türk Hava Kurumu Nazilli Şubesinin kurumsal başarından çok memnun olduğunu ifade eden Başkan Alıcık; ``Bir girişimcilik ruhunuz var, bunu kurban derileri toplamalarınızda da ve yaptığınız diğer sosyal çalışmalarınızda da görüyoruz. Özellikle model uçak kurs çalışmaları takdirle karşılıyorum. Türk Hava Kurumunun çalışmalarını yakından takip ediyorum. Türk Hava Kurumu, Türkiye`nin en önemli kurumlarından biridir. Çok önemli hizmetleri olmuştur. Gençlerin kazanılması yönünde verdiği ücretsiz kurslar takdire şayandır. THK ile Nazilli Belediyesi ortak çalışmalar yapmaya hazırdır. Geliştirilecek projelerle önemli çalışmalar yapacağız`` dedi.
Daha sonra Başkan Alıcık, Belediye`nin görevleri ve çalışmaları hakkında Türk Hava Kurumu Yönetimini bilgilendirdi. Başkan Alıcık`ın ziyaretinde THK Şube Başkanı Ergün Özyılmaz`ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Murat Gündoğdu, Yönetim kurulu üyesi Halil Turgut ve Şube Saymanı Remzi Ulus hazır bulundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir