DÜNYA - 07 Nisan 2012 Cumartesi 21:43

BURSASPOR - GAZİANTEPSPOR MAÇININ ARDINDAN

A
A
A
BURSASPOR - GAZİANTEPSPOR MAÇININ ARDINDAN

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Gaziantepspor maçında alınan mağlubiyet sebebiyle taraftara özür dileyerek, "Gaziantepspor maçının önemini tam olarak futbolculara anlatamadık. Bu şekilde Süper Finale `merhaba` demek istemezdik" dedi.
Bursaspor-Gaziantepspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Süper Final`e bu şekilde merhaba demenin burukluğun yaşadığını belirterek, "Son haftalarda ortaya koyduğu mücadelelerle aldığımız sonuçlarla gerçekten iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Bugünkü mücadele bize hiç yakışmadı. Geçen hafta Antalyaspor karşısındaki futbol bugün tamamen ciddiyetsizliğe ve rehavete bıraktı. Hak ederek mağlubiyet aldık. Antalyaspor maçı bittikten sonra bu haftaki
karşılaşmanın ne kadar önemli olduğun söylemiştim. Basın toplantılarında söyledik. Sanki süper finalin ilk karşılaşmasını oynuyormuş gibi maça çıkacaklarını söyledik. Ama demek ki biz bu maçın ne kadar önemli olduğunu, bu maçtan alınacak 3 puanın süper finalde ne kadar katkı sağlayacağını anlatamadım. Burada suçu kendimde buluyorum" diye konuştu.
"BİR PUAN BİLE TAKIMIN KADERİNİ DEĞžİŞTİRİYOR"
34 maçlık periyotta bir puanın bile önemli olduğunu Gaziantepspor maçında gördüklerini ifade eden Sağlam, şöyle devam etti:
"Bir puan bir takımın kaderini değiştiriyor. 6 maçta bu bir puan ne kadar işimize yarayacak. Bu fırsatı değerlendiremedik. Umuyorum ki bugün ortaya çıkan talihsiz durum. İnşallah 5 gün sonra oynayacağımız kupa maçı aklımızı başımıza getirdi. Ona olumlu katkı yapar. Süper Final ile birlikte kaybettiğimiz puanları, maçlarda aramayız. Bu maçı sürekli anlatacağım. Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Samimi bir şekilde bunu söylüyorum. Bu sıkıntıyı kupa maçlarında ardından play-off mücadelesi ile
unuttururuz."
KARAMAN: "BURSASPOR ŞAMPİYONLARIN PLAY-OFF`UNDA YER ALMALIYDI"
Bursa taraftarının büyük desteğiyle maça başladıklarını belirten Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Müthiş bir atmosferdi. Futbol oynamaya elverişli bir ortam vardı. İki takımı da alkışlayan taraftarlarla maça başladık. Maçın skoruna bakarsak Bursaspor averajla Play-off`a devam ediyor. Bursaspor için önemli bir maçtı. Bu takım şampiyonlar Play-off`unda olmalı. İlk 45 dakika futbol şansı yanımızda değildi. Belki orada golleri bulsak skoru daha rahat bulabilirdik. Golden sonra iyi pozisyonlar
yakaladık. Önemli bir galibiyet elde ettik" şeklinde konuştu.
"BAŞKANIMIZI ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ"
Son haftalarda takım olarak zor günler yaşadıklarını söyleyen Karaman, "Bu galibiyet İbrahim Kızıl ve kardeşine takım olarak armağan ettik. En kısa zamanda olumlu sonuçlanır. Ben takıma geldiğimden beri başarımızın arkasındaki en büyük sır İbrahim Kızıl`dır. Takım gelişmesi ve takım olabilme yolunda konusunda bizleri her zaman destekledi. Takımı bu günlere getirdi. Bundan sonra gelişmelere bakacağız. En kısa zamanda hukukun adaletin bir an önce yerine gelmesini istiyoruz. Onları futbolun başında görmek
istiyoruz. Başkanımız iyi bir takım kurdu. İyi bir takım kurmasa böyle olmazdı. Hem transferler hem takım iyi kuruldu. Bir an önce işlerin sonuçlanmasını istiyoruz. Takımın eski havasını yakalamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Karaman, Samsunspor`un yenileceğini tahmin etmediklerini belirterek, "Bursaspor`u yensek kesin gideriz diyorduk. Samsunspor`un yenileceğini düşünmedim" açıklamalarında bulundu.
Bursasporlu Serdar Aziz, aldığı galibiyetten dolayı Gaziantepspor`u kutladı. Sivasspor`u eleyerek kupayı kazanmak istediklerini ifade eden Aziz, maç esnasında Muhammed ile arasında yaşanan gerginlik ile ilgili olarak, "Maç içinde olabilir. Tekrar barıştık. Yarın Bursa`da kalacak. Aramızda problem yok" dedi.
ELYASA: "BAŞKANIMIZ İÇİN GALİP GELDİK"
GAziantepsporlu Elyasa Süme ise, Bursaspor maçında alınan galibiyeti tutuklanan Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl`a hediye ettiklerini belirterek, "Her şeyi unutalım. Futboldan daha önemli şeyler var. Maç öncesinde birbirimize söz verdik. Başkanımızla görüştük. Onun zor durumda olduğunu biliyoruz. Allah şükür olsun galip geldik. Başkanımızı en kısa zamanda aramızda görmeyi istiyoruz" diye konuştu.
Gaziantepsporlu kaleci Karcemarskars, iyi bir maç çıkararak ligi bitirdiklerini söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Batman “Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı Batman’da polisin “Dur” ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaçtığı tarlada kaza yaparak durabildi. Otomobil ve şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada 19 bin adet uyuşturucu hap ekstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, aldıkları ihbarı değerlendiren Batman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Emniyet Müdürlüğü İHA Büro Amirliği ekipleriyle birlikte çalışma başlattı. Polis ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Petrolkent Mahallesi Bostan Caddesinde bir otomobili durdurmak istedi. Polisin “dur” ihtarına uymayan otomobil sürücü bir süre karayolunda polisten kaçtıktan sonra tarlaya girdi. Buğday başakları arasına gizlendiler Girdikleri tarlada kaza yapan otomobildeki şüpheliler buğday başaklarının arasına saklanmaya çalıştı. İHA Büro ekiplerinin dronlu çalışması sonucu buğday başakları arasına uzanarak saklanan 4 şüphelinin yerini belirledi. Polis etraflarını çevirdiği 4 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Otomobilde ve gözaltına alınan 4 şüphelinin ikametlerine yapılan aramalarda farklı renklerde toplam 19 bin adet uyuşturucu hap ecstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Yakalanarak emniyete götürülen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece “Uyuşturucu Madde Ticareti” yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.