GENEL - 17 Aralık 2011 Cumartesi 11:30

OXFORD UNIVERSITY PRESS İHLAS KOLEJİNDE

A
A
A
OXFORD UNIVERSITY PRESS İHLAS KOLEJİNDE

Oxford Üniversitesi’ne bağlı Oxford Yayınevi’nin Dijital Medya Grup Başkanı Carl Robinson ile kitap yazarları Belinda Fenn ve David Pearce, İhlas Koleji’ni ziyaret ettiler.
Eğitim teknolojiler konusunda Türkiye’de önemli başarılara imza atan İhlas Koleji’ne yurtdışından gösterilen ilgi artarak devam ediyor. Son olarak Oxford Üniversitesi’ne bağlı Oxford Yayınevi’nin Dijital Medya Grup Başkanı Carl Robinson ile kitap yazarları Belinda Fenn ve David Pearce dijital eğitim projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere İhlas Koleji’ni ziyaret ettiler.
İhlas Koleji İngilizce zümresi ile yapılan görüşmelerde İhlas Koleji’nin başlatmış olduğu dijital eğitim atağıyla yakından ilgilendiklerini belirten Carl Robinson kendi yayınevleri tarafından hazırlanacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Robinson, ayrıca dijital ortama aktarmayı düşündükleri kitaplar hakkında İngilizce öğretmenlerinin görüşlerini de dinledi. İhlas Koleji’nde uygulanan eğitim teknolojilerinin Avrupa’nın bir çok ülkesinden daha profesyonel olarak uygulandığına dikkat çeken
Robinson, bu sebeple yapacakları bilgi alışverişinin kendi ürün kalitelerine de olumlu olarak yansıyacağını belirtti.
Görüşmeleri sırasında İhlas Koleji’nin başlatmış olduğu iPad’li eğitimde kullanılan dijital içerikleri de inceleyen İngiliz heyet kullanılan materyallerin ve konu anlatımının üst düzey olduğunu vurguladılar.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir