YEREL HABERLER - 27 Aralık 2011 Salı 16:56

ALPEREN OCAKLARI FRANSA VE SURİYE`Yİ KINADI

A
A
A
ALPEREN OCAKLARI FRANSA VE SURİYE`Yİ KINADI

Malatya’da Alperen Ocakları Malatya Temsilciliği üyeleri tarafından düzenlenen basın açıklamasında Fransa ve Suriye kınandı.
Soykan Meydanı’nda toplanan Alperen Ocakları Malatya Temsilciliği üyeleri, Fransa ve Suriye aleyhine basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasından önce Fransa ve Suriye bayrakları yakılmak için getirildi. Ancak bu iki ülkede yaşayan Müslümanlar için bayrakların yakılmayacağı ifade edildi. Alperen Ocakları Malatya Bölge Başkanı Ayetullah Geçen yaptığı basın açıklamasında, Ermeni yasa tasarısını meclislerinde kabul eden Fransa’ya tepki gösterdi. Geçen, "Meclisler tarihin konuşulduğu yerler değildir. Tarihin
yazıldığı yerlerdir. Fransız meclisi ve kendini bilmez tarihini bilmez Sarkozy haddini asmıştır. Biz alperenler olarak tarihimiz üzerinde kurulan bu fanteziyi onlara zindan ederiz. Hiç kimse tarihimiz üzerinde çıkarları için iftira kampanyası başlatamaz. Biz alperenler olarak tarihimizle dün de gurur duyuyorduk bugün de gurur duyuyoruz yarın da gurur duyacağız" ifadelerini kullandı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir