GENEL - 26 Ekim 2017 Perşembe 15:16

Erzincan’da “İstiklal Kahramanları, Tarihin Dilinden Müziğin Teline” adlı program düzenledi

A
A
A
Erzincan’da “İstiklal Kahramanları, Tarihin Dilinden Müziğin Teline” adlı program düzenledi

Erzincan Kredi Yurtlar Kurumu Çınaraltı Söyleşileri kapsamında, Prof.

Erzincan Kredi Yurtlar Kurumu Çınaraltı Söyleşileri kapsamında, Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’nun konuşmacı, TRT sanatçısı Volkan Arslan’ın eserlerini seslendirdiği “İstiklal Kahramanları ve Tarihin Dilinden Müziğin Teline” adlı program düzenledi.


TRT sanatçısı Volkan Arslan’ın müzik dinletisi ile başlayan programa konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, Gençlik Spor Bakanlığı ve Kredi Yurtlar Müdürlüğü’ne organize ettiği bu programdan dolayı teşekkürlerini ileterek Milli mücadele ile ilgili bir söyleşi yaptı.


Sofuoğlu konuşmasında; “Milli mücadele kahramanlarımızı yâd etmeye çalışacağız. Bunları unutmamamız gerekir bu vesileyle bir aradayız. Mehmet Akif Ersoy İstiklal Marşı’nı yazdığında ‘Allah bir daha bu millete istiklal marşı yazdırmasın’ demiştir. İstiklal marşı bizim duygularımızı kabartıyor tabi ki. Elhamdülillah çok büyük kahramanlıklar gösterdik. 780 bin Km kare vatanı kurtarabildik. 24 Milyon Km kareden bu noktaya geldik. 780 Bin bunun yanında nedir ki manasında söylemiyorum, şükür ki var elhamdülillah ama çok dalımızı budağımızı kırdılar. Yine şükür ki bu noktaya geldik Allah razı olsun bize bu vatanı emanet eden şehitlerimizden gazilerimizden. Canlarını siper ederek bize bu vatanı armağan ettiler. Birçok milli mücadele kahramanımız var. Erzincan’da büyük kahramanlıklar gösteren Halit paşamız var, Veli paşamız var. Ama vatanın her köşesi bizim, her köşesinde ki milli mücadele kahramanları bizim” diyerek söyleşisini sürdürdü.


Düzenlenen programa Erzincan Vali Yardımcısı Yaşar Kemal Yılmaz, Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, Erzincan KYK İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, TRT sanatçısı Volkan Arslan, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Edirne Polis memuru Arslan, törenle son yolculuğuna uğurlandı Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 48 yaşındaki polis memuru İbrahim Arslan, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Arslan, polis mangası eşliğinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Edirne’de bir süredir akciğer kanseri nedeniyle tedavi gören polis memuru İbrahim Arslan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Polis Memuru İbrahim Arslan, sevenlerini ve meslektaşlarını yasa boğdu. Arslan için ilk olarak İl Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törende saygı duruşunda bulunulmasının ardından Arslan’ın özgeçmişi okundu. Polis Mangası eşliğinde düzenlenen Törene İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ve Eşi Aynur Karaburun, İl Jandarma Komutanı Hacı Ali Büber, emniyet personeli, mesai arkadaşları, ailesi ve yakınları katıldı. Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Karaburun, acı bir gün yaşadıklarını belirtti. Polis memuru İbrahim Arslan’ın akciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede hekimlerin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadığını ve hayatını kaybettiğini söyleyen Karaburun, "İbrahim kardeşimiz emniyet teşkilatımızın şerefli bir personeliydi. Sevilen, sayılan, arkadaşları tarafından değer verilen, görevini layıkıyla yapan bir personelimizdi. Bu dünyada onurlu bir yaşam sürdü. Bize düşen görev; onun arkasından dua etmek, ismini yaşatmak, ailesine, onun emanetlerine sahip çıkmaktır. Merhum İbrahim kardeşimizin Rabbim mekanını cennet eylesin. Ailesine, teşkilatımıza, tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz" dedi. Karaburun’un konuşmasının ardından, İl Müftü Yardımcısı Adem Özsoy tarafından dua okundu. Yapılan duanın ardından Arslan’ın Türk bayrağına sarılı naaşı, polislerin omuzlarında törenin yapılacağı Eski Cami’ye getirildi. Cenaze törenine katılan Edirne Valisi Yunus Sezer, Arslan’ın ailesine sabır ve başsağlığı diledi. Arslan’ın naaşı helallik alınması ve kılınan namazın ardından polislerin omuzlarında cenaze aracına bindirildi. Arslan’ın naaşı Edirne’de Yenişehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.
İstanbul ON Dijital Bankacılık, Hepsiburada müşterilerine online alışveriş kredisi sunuyor Dijital bankacılık platformu ON Dijital Bankacılık, e-ticaret platformu Hepsiburada iş birliği ile online alışveriş kredisi sunduğunu duyurdu. Dijital bankacılık platformu ON Dijital Bankacılık, Hepsiburada ile iş birliğine giderek tüketicilere online alışveriş kredisi hizmetiyle destek oluyor. Yapılan açıklamaya göre, e-ticaret platformu müşterilerine özel olarak sunulan online alışveriş kredisi, hızlı ve kolay başvuru süreçleri ile online alışverişte kolaylık sağlıyor. E-ticaret platformu alışverişlerinde taksit seçeneklerinden faydalanmak isteyen mevcut ON’lular ya da yeni ON’lu olacak müşteriler, kredi ile ürün satın alma imkanına sahip oluyorlar. Online alışveriş kredisi ile e-ticaret platformu müşterileri kredi kartına taksit imkanı olmayan ürünlerde de taksitle alışveriş yapma avantajından faydalanıyor. “Kolay ve hızlı online kredimiz ile alışveriş deneyimini yükselteceğiz” ON Dijital Bankacılık platformunun büyüme başarısını sürdürmek hedefiyle yeni iş birliklerini hayata geçirdiklerini belirten Burgan Bank Dijital Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Halil Özcan, “Kolay ve rahat bankacılık anlayışına yeni bir soluk getiren ON Dijital Bankacılık markamızla geçtiğimiz yıl elde ettiğimiz başarıların devamını getirmek için yeni iş birliklerine imza atmaya devam ediyoruz. Yeni iş birliğimizin; hem Hepsiburada müşterilerinin online alışveriş deneyimini kolay ve hızlı hale getireceğine hem de markamızın daha geniş kitlelere ulaşmasına katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu iş ortaklığı ile Türkiye’nin önde gelen ve güvenilir online alışveriş platformu olan Hepsiburada müşterilerinin online alışverişte kredi kartı limitlerine takılmadan istedikleri ürünü hızlıca satın alabilmelerine destek olacağımız için çok mutluyuz. Ayrıca, iş birliğimizin hayata geçmesinden hemen sonra yaptığımız kampanyamız ile rekabetçi bir oran sunarak oldukça başarılı bir kampanya dönemi geçirdik. Avantajlı faiz oranlarımızla tüketicilere elektronikte yeni bir ödeme yöntemi olarak Alışveriş Kredisi ile taksitlendirme fırsatı sunmaya devam edeceğiz” dedi. Müşterilerine en geniş vadelendirme ve ödeme çözümü alternatiflerini sunmayı hedeflediklerini belirten Hepsipay Finansal Teknoloji ve Ödeme Çözümleri Grup Direktörü Soner Beyhan, “Hepsipay olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarından yola çıkarak oluşturduğumuz çözümlerle, onların alım gücünü artıran, güvenli, hızlı ve pürüzsüz ödeme ve vadelendirme yapabilmelerini sağlayan çözümleri sunuyoruz. ON Dijital Bankacılık platformu ile yaptığımız bu iş birliği de bu bakış açısıyla hayata geçirdiğimiz bir çözüm olarak öne çıkıyor. Platform ile iş birliğimiz, müşterilerimize cazip ödeme seçenekleri sunma yaklaşımımıza katkı sağlayacak. Türkiye’nin en çok tavsiye edilen e-ticaret platformu olarak müşterilerimizin alım gücünü destekleyen çözümler sunarak onların alışveriş deneyimlerini zenginleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.