EĞİTİM - 26 Mart 2025 Çarşamba 00:05

EBYÜ’de ‘Kalite Ödülleri ve Yılın Eğiticisi Ödül Töreni’ düzenlendi

A
A
A
EBYÜ’de ‘Kalite Ödülleri ve Yılın Eğiticisi Ödül Töreni’ düzenlendi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde (EBYÜ) "Kalite Ödülleri ve Yılın Eğiticisi Ödül Töreni" düzenlendi.


Tören, Rektör Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcıları Prof. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Âdem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak, akademik, idari personel ve öğrencilerin katılımıyla Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşti.


Kalite Ödülleri ve Yılın Eğiticisi Ödül Töreni Rektör Akın Levent’in açılış konuşmasıyla başladı. Konuşmasına törenin ikincisini düzenlemenin gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek başlayan Rektör Levent, kalite çalışmalarının akademik ve idari birimler için ortak bir kültüre dönüşmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca eğitim kalitesini artırmaya yönelik önemli çalışmalar yapıldığını belirterek Eğitim Fakültesinin yedi programının, Eczacılık ve Hemşirelik Fakültelerinin belirli programlarının ve Fen-Edebiyat Fakültesinin beş programının akredite edildiğini duyurdu.


Öğrenci odaklı eğitim anlayışına vurgu yapan Rektör Levent, kalite çalışmalarının yanı sıra "Yılın Eğiticisi" ödüllerinin de üniversite için büyük önem taşıdığını dile getirdi. Birimlerin kendi içinde yılın eğiticisini seçtiğini belirten Rektör Levent, EBYÜ’nün kaliteyi bir kurum kültürü haline getirme yolunda önemli adımlar attığını ifade etti. Konuşmasını, akademik ve idari personele teşekkür ederek tamamlayan Akın Levent, 2 Nisan’da yayımlanacak Kurum Kişisel Değerlendirme Raporu hakkında bilgi verdi


Rektör Levent’in konuşmasının ardından ödül takdimine geçildi. "2024 Yılı Kalite Ödülleri", üniversite kalite ödülleri yönergesi kapsamında "Akademik Birim Kalite Çalışmaları Performans Ödülü", "Akreditasyon Ödülü", "İç Paydaş Memnuniyet Ödülü", "Öğretim Süreci Memnuniyet Ödülü", "Topluma Hizmet Ödülü" ve "Öğrenci Kalite Elçisi Ödülü" olmak üzere toplam 6 kategoride ödüller takdim edildi.



EBYÜ’de ‘Kalite Ödülleri ve Yılın Eğiticisi Ödül Töreni’ düzenlendi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Bodrum’da bayramlaşma programı yapıldı Ramazan Bayramı kapsamında Muğla’nın Bodrum ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi. Sabah saatlerinde düzenlenen törene Bodrum Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, İlçe Garnizon Komutanı Personel Albay Ayhan Ulutaş, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Darendeli, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Kamil İncebacak, Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Binbaşı Raşit Gödelek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz, kurum amirleri, gaziler, siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı. Törende konuşan Bodrum Kaymakamı Ali Sırmalı, Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm İslam coğrafyasına barış ve huzur dileyerek "Bugün hem Ramazan ayını tamamlamanın huzuru ve hüznü var, hem de Ramazan Bayramı’nı karşılamanın sevinci ve mutluluğu var. Ben siz değerli Bodrumlu hemşerilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Ramazan ayı boyunca Bodrum ilçemizde çok güzel bir birlik beraberlik tablosu sergiledik. Ramazan ayı boyunca kaymakamlığımız, belediyemiz, sivil toplum kuruluşlarımız, muhtarlarımız, emniyetimiz, jandarmamız bizleri iftar sofralarında, sahur sofralarında bir araya getirdi. Bu güzel sahur sofralarında, iftar sofralarında özellikle kurduğumuz gönül köprüleri sayesinde kalplerimize huzur, gönüllerimize umut hâkim oldu. Birlik beraberliğimiz pekişti. Özellikle Ramazan’ı Bodrum’da, Ramazan ayını özellikle eski bayramlar tadında, samimi ve bereketli bir şekilde gerçekleştirdik. Tabii ki bayramlar özel günler. Bayramlar sevginin yoğun yaşandığı, hoşgörünün, saygının, kardeşliğin, yardımlaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği özel günler. Özellikle bu bayramda da kırgınlıkları ve dargınlıkları bir yana bırakarak güzelliklerin paylaşıldığı, gönüllerin buluştuğu şekilde geçmesini temenni ediyorum. Sevgili Peygamberimizin ’İnsanların en hayırlısı, insanlara en faydalı olandır’ Hadis-i Şerif’i rehberliğinde özellikle bu Ramazan Bayramı’nda ihtiyaç sahibi insanların ihtiyaçlarını giderelim, özellikle yoksulları, kimsesizleri gözetelim, öksüz ve yetimlerimize el uzatalım. Özellikle şehitlerimizin emaneti olan şehit ailelerimizi, gazilerimizi ve büyüklerimizi lütfen ihmal etmeyelim ki bu Ramazan ayının faziletinden ve manevi hazzından güzel bir şekilde istifade edelim" dedi. Trafo Kafe’deki programın ardından ilçe protokolü kamu kurumlarını ziyaret ederek kurum çalışanlarıyla bayramlaştı.