ASAYİŞ - 12 Temmuz 2023 Çarşamba 09:26

Kazada yaralanan polis hastanede hayatını kaybetti

A
A
A
Kazada yaralanan polis hastanede hayatını kaybetti

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Havalimanı Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru İlkay Niyazi Çalışkan, 5 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.


6 Temmuz 2023 günü kendisine ait otomobil ile ailesiyle birlikte Erzincan’dan yola çıkıp Refahiye - İmranlı arasında trafik kazası geçiren polis memuru İlkay Niyazi Çalışkan, tedavi gördüğü Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.


Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, başsağlığı mesajı yayımlayarak şu ifadelere yer verdi:


“Müdürlüğümüz Havalimanı Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru İlkay Niyazi Çalışkan, 6 Temmuz 2023 günü İmranlı-Refahiye istikametine (Sivas-Erzincan) ailesiyle birlikte hususi aracıyla seyir halindeyken geçirmiş olduğu elim trafik kazası neticesinde yaralanmış, tedavi gördüğü Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde 11 Temmuz 2023 günü vefat etmiştir. Vefat eden meslektaşımıza Allah’tan rahmet, acılı ailesine, yakınlarına, Türk Polis Teşkilatımıza, milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Meslektaşımızın ruhu şad, mekânı cennet olsun.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Metin Diyadin: "Ligde kalmamız gerekiyor" Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, Trabzonspor müsabakasının ardından, "Özellikle bu hafta 2 tane Trabzonspor maçı oynayacağız ve zorlu bir süreçteyiz. Ligde kalmamız gerekiyor. Bu anlamda da bazı oyuncularımızın, isim saymama gerek yok, sakatlık olsun, başka sebepler olsun, takımdan ayrıldılar" dedi. Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Gençlerbirliği, sahasında ağırladığı Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, "Özellikle bu hafta 2 tane Trabzonspor maçı oynayacağız ve zorlu bir süreçteyiz. Ligde kalmamız gerekiyor. Bu anlamda da bazı oyuncularımızın, isim saymama gerek yok, sakatlık olsun, başka sebepler olsun, takımdan ayrıldılar. Sezonu kapattılar diyelim. 3-4 tane oyuncumuz da Kasımpaşa maçında oynayan oyuncularımız vardı. Artı hafta sonu oynayacağımız maçtan dolayı çok daraldı kadro. Rotasyonun da rotasyonu gibi oldu ama gerçekten çocuklar çok iyi oynadılar. Çok iyi mücadele ettiler. 3-4 tane genç oyuncumuz var. Yetenekliler. Gönül ister ki çok rahat ortamda bu çocuklara çok daha fazla şans verelim. Sevindiğimiz taraf da çocuklar çok iyi oynadı. Süre almayan oyuncular, az alanlar ve onlarla altyapıdan bizim çocuklarımız da gayet iyi oynadı. Ancak odaklanacağımız tek maç var. Hafta sonu Ligde kalma adına Trabzonspor maçı için çok önemli bir maça gideceğiz. İnşallah buraya ligde kalıcı olarak döneriz" ifadelerini kullandı.