GÜNDEM - 21 Mayıs 2024 Salı 09:23

Oto tamircisinin maskotu "Paşa" fırçayı görünce dayanamıyor!

A
A
A
Oto tamircisinin maskotu "Paşa" fırçayı görünce dayanamıyor!

Erzincan’da "Paşa" isimli kedi, her gün oto tamircisine geliyor, fırçayla kendisini kaşıtıyor.


Erzincan’da oto tamirciliği yapan Ömer Yıldız, Paşa isimli kediyi fırçayla kaşıdı. Tebessüm ettiren görüntülerde Yıldız tarafından ilgi gören kedinin halinden bir hayli memnun olduğu gözlendi.


Oto tamircisinde çekilen görüntülerde Ömer Yıldız, dükkanına gelen Paşa isimli kediyi fırçayla uzun uzun kaşıyarak temizledi. Yere uzanarak fırçalanmanın tadını çıkaran kedinin sevimli halleri iç ısıtan anlara sahne oldu.


Ömer Yıldız, "Bu kedi bizim sanayimizin Paşa’sı. Her gün belli başlı saatlerde gelir, bana kendisini sevdirir, tımar ettirir, kaşırım, sonra gider." dedi.



Oto tamircisinin maskotu "Paşa" fırçayı görünce dayanamıyor!

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Köpeği kovaladı, güvenlik kamerasına ateş etti, dans ederek iş yerini kundakladı Adana’da torna atölyesi işleten Cenk Ethem Y., dükkanının karşısındaki bir iş yerine elinde pompalı tüfekle giderek önce köpeği kovaladı, sonra güvenlik kameralarına ateş edip, ardından dans ederek iş yerini kundakladı. Bu anlar saniye saniye görüntülendi. Olay, dün saat 20.00 sıralarında merkez Yüreğir ilçesine bağlı Güzelevler Mahallesi Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sitede torna atölyesi işleten Cenk Ethem Y., akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle dükkanının karşısındaki yazılım sektöründe faaliyet gösteren iş yerini kundakladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etmek üzere olay yerine geldikleri esnada kendisine ait torna atölyesinden pompalı av tüfeğini alan Cenk Ethem Y., yangını söndürmeye gelen itfaiye aracının önünü kesti. Havaya ateş açarak yangına müdahale edilmesini geciktiren Cenk Ethem Y. çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Gözaltına alınan şüpheli polis merkezine götürüldü. İtfaiye ekiplerince yangın söndürülürken, kullanılamaz hale gelen iş yerinde hasar oluştu. Kameraları kırdığını zannetti Olaydan sonra güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlarda Cenk Ethem Y.’nin elinde pompalı tüfekle gelip kepengi kaldırıp içeri girdiği, köpeği kovaladığı ve güvenlik kameralarına ateş ettiği görüldü. Şüphelinin bununla da kalmayıp dans ederek dükkanı ateşe verdiği ortaya çıktı. İş yerinde bulunan eşyalar alev aldığı esnada oradan geçen 2 kişinin yanan dükkanı fark etmemesi de şaşkınlık uyandırdı.
Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, vatandaşları aşırı sıcaklara karşı uyardı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Bazı illerimizde sıcaklıkların 40 derece ve üzerinde olması öngörülüyor. Yaşlı ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmalarını istirham ediyorum” dedi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye genelinde etkisini göstermeye başlayan sıcaklıklara karşı vatandaşları uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava tahmin raporuna göre yurdun genelinde bugünden itibaren hava sıcaklıklarında artış beklendiğini kaydeden Bakan Özhaseki, “Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 3 ila 8 derece üstünde seyretmesi, bazı illerimizde sıcaklıkların 40 derece ve üzerinde olması öngörülüyor. Sıcaklıkların yükselmesiyle birlikte, Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün verileri uyarınca; yaşlı ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmalarını istirham ediyorum” ifadelerini kullandı. Bakan Özhaseki, muhtemel orman yangınlarına karşı da uyarıda bulundu Sıcakların artmasıyla muhtemel bir orman yangınına karşı da duyarlı olunması çağrısında bulunan Bakan Özhaseki, “Ülkemizin akciğeri olan ormanlarımızda herhangi bir yangın meydana gelmemesi için vatandaşlarımızın duyarlı hareket etmelerini bekliyorum” dedi.
Denizli Muhteşem gösteri tekrar izleyiciyle buluştu Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Topluluğu’nun Milli Mücadeleyi anlatan muhteşem dans tiyatrosu “Asrın Zaferi” yoğun istek üzerine bir kez daha sahnelendi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları Topluluğu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında “Asrın Zaferi” adlı dans tiyatrosunu beğeniye sunmuştu. Gösteri vatandaşların yoğun isteği üzerine yeniden sahneye kondu. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahnelenen gösteriye yoğun ilgi vardı. 130 dansçı, Asrın Zaferi ile Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da yaktığı Milli Mücadele ateşinin anlattı. Işık ve dans gösterileri ile herkesi kendine hayran bırakan program zaman zaman duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Ben değil, biz diyenlerin olduğu bir Denizli, Türkiye olsun Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, gösteri öncesi yaptığı konuşmada, böylesi bir güzelliğin yaşanmasına vesile olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet duyduklarını söyledi. Başkan Çavuşoğlu, “Bizler istiyoruz ki, artık güzellikler hep birlikte yaşansın. Bu ülkede yaşayan herkesin yüzü gülsün. Türkiye, hep birlikte kardeşçe yaşadığımız bir ülke olsun. Ben diyenlerin değil, biz diyenlerin olduğu bir Denizli, Türkiye olsun istiyoruz” ifadelerini kullandı.