YEREL HABERLER - 20 Nisan 2012 Cuma 18:00

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖОRETİM FAKÜLTESİ 2. RİZE TANITIM FUARINA KATILDI

A
A
A
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖОRETİM FAKÜLTESİ 2. RİZE TANITIM FUARINA KATILDI

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2. Rize Tanıtım Fuarına katıldı ``Eğitim uzakta değil``¦`` sloganıyla yola çıkan Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yoğun tanıtım faaliyetleri kapsamında Rize`deydi.
16-17 Nisan 2012 tarihlerinde Rize Valiliğince düzenlenen 2. Rize Tanıtım Fuarında Açıköğretim Fakültesi standı ilgi odağı oldu. Üniversite adaylarına çağdaş eğitim anlayışı, yenilikçi ve modern yaklaşımlarla yürütülen programlar hakkında bilgi verilerek çeşitli tanıtım materyalleri dağıtıldı.
Fakültenin tanıtım faaliyetleri hakkında bilgi veren Dekan Prof.Dr. Üstün Özen, 13 Nisan 2012 tarihinde Çağrı Merkezi Hizmetleri Önlisans Programı kapsamında Finansbank ile bir protokol yapıldığını hatırlatarak, 27 Nisan`da yapılacak "Çağrı Merkezi Hizmetleri: Dünü, Bugünü, Yarını" konulu panel, 11 Mayısta düzenlenecek olan "Engelsiz Toplumu İnşa Etme ve Sosyal Hizmet" konulu panel ile halen devam eden "Yıllara Meydan Okuyan Çınar Ağaçları" konulu ``˜1. Ulusal Fotoğraf Yarışması` gibi etkinliklerle Fakülte`nin adından sıkça söz ettirdiğini söyledi.
Prof.Dr. Üstün Özen, ayrıca, yoğun sosyal etkinlik programlarının yanı sıra tanıtım fuarlarına da katılarak fakülteyi üniversite adaylarıyla buluşturduklarını belirtti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Gençlere özel laptoplarda yüzde 10 indirim fırsatı Oyun tutkunları ve profesyoneller için özel olarak tasarlanan Excalibur, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel indirim fırsatını duyurdu. Oyun tutkunlarına özel fırsatlar sunan Excalibur, 31 Mayıs 2024 tarihine kadar kendi internet sitesinde geçerli olmak üzere tüm Excalibur dizüstü bilgisayarlarında yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor. Günümüzde güç ve performans, hem oyuncuların hem de profesyonellerin aradığı başlıca özellikler haline geldi. Oyun tutkunlarının ve profesyonellerin tüm ihtiyaçlarına yanıt vermesi için özel tasarlanan Excalibur dizüstü bilgisayarları güç ve yüksek performansı bir arada sunuyor. En yeni nesil işlemciler ve gelişmiş grafik kartlarıyla donatılan Excalibur dizüstü bilgisayarlar, birbirinden farklı sunduğu konfigürasyon seçenekleriyle kullanıcılar tarafından özelleştirilebiliyor. Güç ve performansa, trend tasarımlarla ulaşma hayali kuran birçok kullanıcının tercihi olan Excalibur, gençlere ithaf ettiği “Geleceğin Gücü Sende” kampanyası ile herkesin dikkatini çekecek. 31 Mayıs 2024 tarihine kadar sürecek kampanya, casper.com.tr’de geçerli olmak üzere tüm Excalibur dizüstü bilgisayarlarda yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor. “Yüzde 100 sRGB ekran skalası detaylarına sahip” Hem oyuncular hem de profesyonel kullanımlar için üstün performans sağlayan Excalibur G911, standartların dışında 16” 16:10 çerçeve yapısına sahip bir ekran barındırıyor. Excalibur G911, 240 Hz yenileme hızı ile en zorlu oyunlarda dahi yüksek FPS değeriyle oyun tutkunlarına oyun deneyiminin hazzını sonuna kadar yaşatıyor. Wide-QHD Panel, 2560x1440 yüksek çözünürlüğü ve 500 NIT yüzde 100 sRGB ekran skalası detaylarına sahip G911 ile oyunlarda daha gerçekçi görüntüler elde edebiliyor. Sıcak havanın tahliyesi ve soğuk havanın içeriye alınmasını çok daha hızlı ve kolay Kullanıcıların bilgisayarlardaki en temel tercihlerinin başında performans ve tasarım geliyor. Yüksek grafik performansı ve metal gövde yapısıyla fark oluşturan Excalibur G870, gücünü 13. Nesil Intel i5 ve i7 işlemciden alıyor. Hem güçlü bir bilgisayar isteyen hem de estetikten taviz vermek istemeyen kullanıcılara hitap eden Excalibur G870, 89 adet fan bıçağı ve dakikada 5 bin 400 RPM değerindeki 2 adet akıllı turbo fanı ile gücünü üstün soğutma yapısı ile destekliyor. Isınmaları minimuma indiren bu ikiz fanlı yapısı sayesinde, sıcak havanın tahliyesini ve soğuk havanın içeriye alınmasını çok daha hızlı ve kolay şekilde gerçekleştiriyor. 5,5 mm incelikteki ekran çerçevesi ve 23 mm incelikteki şık metal kasa tasarımına sahip olan Excalibur G770, 15.6" büyük ekran boyutuna rağmen ergonomik kompakt kullanım sunuyor. 144HZ 15.6” FULL HD IPS ekran ile ultra hızlı senkronizasyon sağlayan G770, 250 NIT ekran parlaklığı, anti-glare teknolojisine de sahip. 12. Nesil işlemcilerle 120W adaptörler yerine 150W adaptörlerin kullanıldığı G770’te kullanıcılar, daha yüksek FPS değerlerine ulaşarak rakiplerinden bir adım önde oluyor.