YEREL HABERLER - 18 Ocak 2017 Çarşamba 15:17

Şehit ve gazi çocuklarına özel ders verilecek

A
A
A
Şehit ve gazi çocuklarına özel ders verilecek

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Şehit ve Gazi Çocukları Eğitim Kültür ve Spor Kulübü Derneği tarafından şehit ve gazi çocuklarına yönelik ücretsiz özel ders verilecek.
Aile ve Sosyal İl Müdürü Cemil İlbaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, şehit ve gazi çocuklarının sınavlarda başarı sağlaması için ellerinden gelen tüm imkânları kullanacaklarını belirterek, projeyi gerçekleştiren Şehit ve Gazi Çocukları Eğitim ve Spor Kulübü Derneği ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından gönüllü olarak görevlendirilen öğretmenlere teşekkür etti.
Şehit ve gazi çocuklarının hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten İlbaş, “Şehit ve gazi çocuklarımıza yönelik TEOG, YGS, LYS sınavları için özel ders verilecek. Şehit ve Gazi Çocukları Eğitim ve Spor Kulübü Derneği ve Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından gönüllü olarak görevlendirilen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Şehit ve gazi çocuklarımızın en iyi konuma gelmeleri için elimizden geleni yapmaya hazırız. Onlar hizmetin en iyisine layık” dedi.
Şehit ve Gazi Çocukları Eğitim ve Spor Kulübü Derneği Erzurum Şube Başkanı Afife Betül Öztürk ise dernek çalışmaları hakkında bilgi paylaşımda bulunarak, sınavlara hazırlık derslerinin Palandöken Gençlik Merkezinde hafta sonu verileceğini ifade etti.
Şehit yakını Cezminur Yıldırım da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne ve Şehit ve Gazi Çocukları Eğitim ve Spor Kulübü Derneği’ne teşekkür ederek, çocuğunun eğitimde hedefine ulaşması için yoğun gayret içerisinde olacağını ifade etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Batman “Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı Batman’da polisin “Dur” ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaçtığı tarlada kaza yaparak durabildi. Otomobil ve şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada 19 bin adet uyuşturucu hap ekstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, aldıkları ihbarı değerlendiren Batman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Emniyet Müdürlüğü İHA Büro Amirliği ekipleriyle birlikte çalışma başlattı. Polis ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Petrolkent Mahallesi Bostan Caddesinde bir otomobili durdurmak istedi. Polisin “dur” ihtarına uymayan otomobil sürücü bir süre karayolunda polisten kaçtıktan sonra tarlaya girdi. Buğday başakları arasına gizlendiler Girdikleri tarlada kaza yapan otomobildeki şüpheliler buğday başaklarının arasına saklanmaya çalıştı. İHA Büro ekiplerinin dronlu çalışması sonucu buğday başakları arasına uzanarak saklanan 4 şüphelinin yerini belirledi. Polis etraflarını çevirdiği 4 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Otomobilde ve gözaltına alınan 4 şüphelinin ikametlerine yapılan aramalarda farklı renklerde toplam 19 bin adet uyuşturucu hap ecstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Yakalanarak emniyete götürülen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece “Uyuşturucu Madde Ticareti” yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.