DÜNYA - 01 Mart 2012 Perşembe 19:57

KAYAK YAPAN GAZETECİLER MADALYALARINI ALDI

A
A
A
KAYAK YAPAN GAZETECİLER MADALYALARINI ALDI

Erzurum’da devam eden Dünya Kayak Seven Gazeteciler Şampiyonası’nda, kayaklı koşu yarışları yapıldı. Yarışlar sonunda Sağlık Bakanı Recep Akdağ, eski Bakan Faruk Nafiz Özak ve Gana Gıda ve Tarım Bakanı Kwesi Ahwoi’n katılımıyla madalya töreni düzenlendi.
Kandilli Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilen yarışlarda, süper büyük bayanlar kategorisinde Kanada’dan Martine Lanctot birinci, Estonya’dan Kersti İnno ikinci, Slovenya’dan Marieta Sostaric üçüncü olurken, aynı kategoride erkeklerde Slovakya’dan Jan Matula birinci, İsveç’ten Axel Odelberg ikinci, Finlandiya’dan Rauli Storm ise üçüncülüğü elde etti.
Büyük bayanlar kategorisinde ise Norveç’ten Cecile Aarseth birinci, İsveç’ten Lena Hoglund ikinci, Çek Cumhuriyeti’nden Hana Salajkova ise üçüncü oldu. Erkeklerde de Fransa’dan Denis Clerc birinci, Bulgaristan’dan Nıcolai Neshev ikinci, Slovakya’dan Mario Parubec üçüncü sırada yer aldı.
Genç bayanlarda Norveç’ten Anetta Ronaess birinci, Fransa’dan Anne Laure Cahen ikinci, Çek Cumhuriyeti’nden Radka Markova üçüncü oldu. Erkeklerde de Slovenya’dan Blaz Mocnik ilk sırayı alırken, Bulgaristan’dan Lubomir Boyadjev ikinci, İsviçre’den Francois Egger üçüncü oldu.
Yarışların ardından akşam saatlerinde Yakutiye Meydanında madalya töreni düzenlendi. Törene kayak yapan gazetecilerin yanı sıra Sağlık Bakanı Recep Akdağ, eski Bakan Faruk Nafiz Özak ve Gana Gıda ve Tarım Bakanı Kwesi Ahwoi’n katıldı. Dereceye giren gazetecilere bakanlar tarafından madalya takdimi yapıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Özhan Pulat: “Oyuncularımı ayağa kaldırmak için çabalayacağım” Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, Süper Lig’de kalma umutlarını son haftaya bıraktıklarını söyleyerek, “Ben hayatım boyunca hiç kolay sahip olmadım. Felsefemde asla enseyi karartmak yok. Hiçbir endişem yok” dedi. Hatayspor, Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hatayspor Teknik Direktörü Özhan Pulat, “Buraya 3 puan için geldik. Ön alanda rakibi boğan bir oyunla 3 puan bekleyebilir herkes ama biz buraya 6 eksikle geldik. Planımız ikinci bölgede doğru parselasyondu. Beşiktaş’ın stoper ile bek arasına atılan toplar ve duran toplarda zaafı vardı. O şekilde golü bolduk. Farklı bir hikaye yazabilirdik ama son dakika bu kadar basit penaltının verilmesi... Ben 20 yıldır antrenörlük yapıyorum, bu görevi tüm mücadelemle Hatayspor’u ligde bırakarak yapmaya çalışacağım. Dış faktörler ne olursa olsun biz Hatay şehrinin onurlu mücadelesini sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. “Felsefemde asla enseyi karartmak yok” Ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdıklarının hatırlatılması üzerine Pulat, “Ben hayatım boyunca hiç kolay sahip olmadım. Felsefemde asla enseyi karartmak yok. Hiçbir endişem yok. Maçı kazanmak, oyuncularımı ayağa kaldırmak için çabalayacağım” şeklinde konuştu.