YEREL HABERLER - 09 Nisan 2014 Çarşamba 18:05

Kaymakam Katırcı’dan Polis Haftası Mesajı

A
A
A
Kaymakam Katırcı’dan Polis Haftası Mesajı

Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümünün 169. Yılı münasebetiyle Yakutiye Kaymakamı ve Pasinler Kaymakam vekili Ahmet Katırcı kutlama mesajı yayımladı.
Katırcı mesajında şu sözlere yer verdi; “Polis teşkilatının kuruluşundan bugüne kadar, ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamayı, vatandaşın can ve mal güvenliği ile namusunu korumayı, yardıma muhtaç insanlara yardım elini uzatan, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine görev edinen ve 169. kuruluş yıl dönümüne ulaşan Türk polis teşkilatı mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, görevleri sırasında hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şükranlarımı diliyorum. Halen görevlerini sürdüren polis teşkilatı mensuplarına aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.”
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Devrek’te 19 Mayıs coşkusu akşam da devam etti Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları akşam da düzenlenen etkinliklerle devam etti. Devrek Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde, halk oyunları ekiplerinin gösterileri, bando takımının konseri, animasyon şovlar, canlı langırt turnuvası, çocuklar için şişme oyun parkurları, canlı dart turnuvasının yanı sıra daha birçok etkinlik hazırlandı. Organize edilen etkinliklerin hemen ardından akşam saatlerinde DJ Emircan Saltabaş tarafından davetlilere müzik ziyafeti gerçekleştirildi. “Dev Fest Gençlik Festivali” adı altında hazırlanan ve yeni hizmete giren Egemenlik Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen, programa Kaymakamı Muhammed Evlice, Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, başkan yardımcıları Ayhan Kazkondu ve Özcan Özmekik ve çok sayıda davetli katıldı. Gençlerin doyasıya eğlendiği kutlamalarda özel eğitim gören çocuklar ’’Başkan Ulupınar’’ tezahüratları attı. Herkesin bayramını kutlayan Başkan Ulupınar ise, ’’Kutlamalar öncesinde 20 gün mesire alanın bakımını yaptık ve festivale hazırladık. Gençlerimizle birçok program yapacağız, gençlerimizin her zaman yanındayız, onları her konuda destekleyeceğiz. En büyük zenginliğimiz gençlerimiz olduğunu biliyoruz. Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ve bize yeniden bir istiklal savaşı yaşatmasın, bu toprakları vatan yapan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e, gazilerimize ve şehitlerimize şükranlarımızı sunuyoruz’’ diye konuştu.