GÜNDEM - 25 Aralık 2025 Perşembe 14:47

Atatürk Üniversitesi’nde "Ticari Bankacılık" paneli düzenlendi

A
A
A
Atatürk Üniversitesi’nde "Ticari Bankacılık" paneli düzenlendi

Atatürk Üniversitesi Sektör Öğrenci İşbirliği Kulübü ile Finans Bankacılık Bölümü tarafından, Arş. Gör. Beyza Demir öncülüğünde organize edilen ve artık geleneksel hale gelen "İş Dünyası-Öğrenci-Akademi Buluşmaları: Ticari Bankacılık Sektörü" konulu panel, Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.


Moderatörlüğünü Cansu Bulutler’in, sunuculuğunu ise Tuğba Uçar’ın yaptığı panele, Türkiye Halk Bankası A.Ş.’den Bölge Koordinatörü Ali Yurt Ayyıldız, Bireysel Bankacılık Bölge Yetkilisi Erkan Külekci ve Şube Müdürü Arif Sedat Sağırılı panelist olarak katıldı. Panelin açılış konuşmasını Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cavit Yeşilyurt yaptı. Programda, bankacılık alanında kariyer hedefleyen öğrenciler, sektörün üst düzey yöneticilerinden ticari bankacılık, kariyer planlaması ve mesleki deneyimlere ilişkin önemli bilgiler dinleme fırsatı buldu. Karşılıklı soru-cevap şeklinde ilerleyen panelde öğrenciler, sektör temsilcilerine merak ettikleri konuları doğrudan sorma imkânı yakaladı. Program, panelistlere hediye ve başarı plaketi takdim edilmesiyle devam etti. Panel sonunda konuşan Türkiye Halk Bankası A.Ş. Bölge Koordinatörü Ali Yurt Ayyıldız, böyle anlamlı bir sektör-öğrenci buluşmasının hayata geçirilmesinde emeği geçen Sektör Öğrenci İşbirliği Kulübü yönetimine teşekkür ederek, gençlerin geleceğe hazırlanmasında her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.


Program, Sektör Öğrenci İşbirliği Kulübü Danışmanı Doç. Dr. Fırat Altınkaynak’ın kapanış konuşmasının ardından sona ererken, panelin hem sektör temsilcileri hem de geleceğin bankacıları üzerinde önemli bir etki bıraktığı belirtildi.



Atatürk Üniversitesi’nde "Ticari Bankacılık" paneli düzenlendi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Basılı kalan otomobil kornası pazar günü vatandaşların kabusu oldu Eskişehir’de sürücüsü araçta olmayan otomobilin kornasının basılı kalması pazar günü rahatsızlığa neden olurken, aracın duyarsız sahibi olay yerine geldikten sonra vatandaşlardan özür dilemeden olay yerinden hızlıca uzaklaştı. Olay, İstiklal Mahallesi Yıldız Sokak üzerinde meydana geldi. 26 VS 647 plakalı gri renkli bir otomobilin kornası henüz bilinmeyen bir sebeple basılı kaldı. Gürültüden rahatsız olan minibüs durağındaki vatandaşlar ve mahalle sakinlerinin birden fazla kez polise ihbarda bulunması neticesinde aracın sürücüsüne ulaşıldı. Olay yerine gelen vatandaş, çevre sakinlerine herhangi bir açıklama yapmadan arabasına binerek hızlıca olay yerini terk etti. Mahalle sakinleri, bu durumun hem kendileri için hem de çevreden geçen vatandaşlar için büyük bir rahatsızlık verdiğini aktararak, bu olayın hızlıca çözülmesini istediklerini belirttiler. "Bu ses eziyet oluyor" Mahalle sakinlerinden Mustafa Baş, "Valla ben yeni geldim, yeni duydum. Daha evvel, 10 dakika öncesini falan bilmiyorum da geldim hâlâ bağırıyor. Eziyet tabii canım, eziyet olmaz mı ya. Basılı kalmıştır herhalde kornaya. Bir an önce onun susturulması gerek. Telefonu filan vardır herhalde orada. İnşallah kısa sürede çözüm olur" dedi. "Aracın başında insanlar toplanmış" Olayın yaşandığı esnada kendi aracını almaya gelen Harun Korkut, "Ben park ettiğim yerden aracımı almaya geldim. Öndeki aracın başında insanlar toplanmış kornası çalıyor diye. Polisi aradık, haber verdik. Yani bir 5 dakika oldu geleli" şeklinde konuştu.