GÜNDEM - 06 Temmuz 2025 Pazar 09:48

Başkan Uçar; "İnsan odaklı çalışmalar yapıyoruz"

A
A
A
Başkan Uçar; "İnsan odaklı çalışmalar yapıyoruz"

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, AK Parti’nin, "Hizmet ve Eser Siyaseti" vizyonunun, yerel yönetim geleneğine dayandığını belirtti.


Yakutiye ilçesine bağlı Karasu, Muratgeldi, Gülpınar ve Kırmızıtaş köylerini ziyaret eden Başkan Mahmut Uçar, burada vatandaşlarla bir araya geldi, sorunları yerinde tespit ederek, çözüm yollarıyla alakalı görüşmeler yaptı.


Başkan Uçar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Türkiye Yüzyılı Şehirleri" ve "Gerçek Belediyecilik" perspektifini kendilerine klavuz olarak belirlediklerini vurgulayarak "Bu çerçevede köylerimizdeki, mahallelerimizdeki hemşehrilerimizle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinleyip yapacağımız çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduk. Partimiz her alanda olduğu gibi, yerel yönetimlerde eser ve hizmet siyasetinin, demokrasi ve kalkınma atılımlarının öncüsüdür. "AK Parti Belediyeciliği" artık bugün bir markaya dönüşmüştür. "Gerçek Belediyecilik" denince akla partimizin gelmesi bu başarısının sonucudur. Bizlerde bu anlamda halkımızla sürekli bir araya gelerek hem istişare ediyoruz hem de çalışmalarımıza yön veriyoruz. Yerel yönetimlerin vazife ve niteliklerinden biri olarak gördüğümüz, milletimizin gelecekteki ihtiyaçlarını öngörme ve onlara yönelik çözümler üretme vizyonumuzu "insan odaklı" bir anlayışla hep daha ileriye taşıyoruz. Her daim geleceği inşa etmenin sorumluluğuyla ülkemizin "Türkiye Yüzyılı" idealine ulaşması için büyük bir hizmet seferberliğine katkı yapmak bizim için çok değerli" şeklinde konuştu.



Başkan Uçar; "İnsan odaklı çalışmalar yapıyoruz"

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı cinayetine ilişkin 7 şüpheli tutuklandı Futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı’nın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında şarkıcı Aleyna Kalaycıoğlu, Zuhal Kalaycıoğlu ve Alaattin Kadayıfçıoğlu’nun da bulunduğu 8 şüpheli sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcılık işlemleri tamamlanan 7 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ümraniye’de Kars36 Spor futbolcusu Kubilay Kaan Kundakçı’nın öldürülmesine ilişkin soruşturma sürüyor. Kundakçı, rapçi Vahap Canbay ile şarkıcı Aleyna Kalaycıoğlu’nu barıştırmak amacıyla gittiği görüşmede silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmişti. Kundakçı’nın cenazesi dün memleketi Sakarya’da toprağa verilmişti. Cinayetin aydınlatılması için çalışma başlatan polis ekipleri, aralarında Aleyna Kalaycıoğlu, annesi, türkücü İzzet Yıldızhan ile birlikte toplam 10 şüpheliyi gözaltına aldı. Aleyna Kalaycıoğlu, Zuhal Kalaycıoğlu ve Alaattin Kadayıfçıoğlu’nun aralarında bulunduğu 8 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde Kartal Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi. 3 şüpheli serbest bırakıldı B.K. savcılık ifadesinin ardından herhangi bir adli kontrol tedbiri uygulanmaksızın, Z.K. ve A.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 7 şüpheli tutuklandı Aleyna Kalaycıoğlu, Alaattin Kadayıfçıoğlu, İzzet Yıldızhan’ın da aralarında bulunduğu 7 şüpheli nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi